Prietenii din lumea Disney

Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi s-au distrat în România

Claudia Cojocea - Editor
Copiii s-au întâlnit cu personajele Disney
Copiii s-au întâlnit cu personajele Disney

Între 1 și 4 iunie, ParkLake Shopping Center a adus în premieră în România celebrele personaje animate Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi. Cu ocazia Zilei Copilului, numeroși copii au fost prezenți în centrul comercial, unde au făcut cunoștință cu mascotele Warner Bros și s-au bucurat de patru zile de distracție și surprize.

Micuții care au ajuns în centrul comercial în această perioadă au cunoscut faimoasele personaje – Tom și Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote și Road Runner – aduse în premieră în România.

După ce ani de zile au adus bucurie în toată lumea, personajele copilăriei au interacționat atât cu cei mici, cât și cu părinții lor, care au crescut cu poveștile acestor desene animate. Încântarea celor mici și nostalgia au făcut ca aceste personaje să fie compania perfectă de Ziua Copilului.

Cu această ocazie, cei mici s-au jucat cu mascotele, au dansat împreună și au făcut poze pentru amintiri de neuitat.

Vizitatorii au experimentat un joc de bowling spectaculos, într-o variantă cu mingi și popice uriașe. Cei care au completat puzzle-urile gigant au descoperit poveștile personajelor lor preferate. Participanții au primit mici cadouri, marca Looney Tunes și alte cadouri cu personajele din desene. Iar pentru micuții plini de energie, ParkLake a pregătit un joc de pinata, în forma unui morcov, cu dulciuri. Aceștia au avut la dispoziție trei încercări de a nimeri Pinata lui Bugs Bunny.

În paralel, cei mici au participat la atelierele dedicate unde și-au putut testa abilitățile creative. Micuții au desenat, au colorat și au pictat în cele mai creative moduri alături de Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi.

De asemenea, vizitatorii au rămas cu o amintire de neuitat de la întâlnirea cu îndrăgitele mascote. Cei mici și cei mari și-au făcut poze în zona foto, pe care le-au primit printate, pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *