1 iunie – Ziua Copilului

Școala Intuitext le urează La mulți ani tuturor copiilor!

Claudia Cojocea - Editor
Scoala Intuitext le ureaza la multi ani tuturor copiilor!
Scoala Intuitext le ureaza la multi ani tuturor copiilor!

Astăzi este Ziua Internațională a Copilului și cu această ocazie Școala Intuitext vă urează La mulți ani fericiți, dragi copii! La mulți ani creativi, minunați, bogați în experiențe frumoase, în aventuri extraordinare și în descoperiri nemaipomenite despre mediul înconjurător!

Vă dorim să fiți curioși și dornici să explorați. Să aflați totul despre lume și oameni, să vă placă să citiți și să învățați.

Să faceți voi înșivă legături nemaivăzute, să gândiți, să vă întrebați, să dezbateți, să cercetați și să vă bucurați de tot ce vă înconjoară.

Să fiți veseli și optimiști, să înțelegeți că binele vostru numai de voi depinde, să nu fiți triști, să vă gândiți mereu doar la părțile frumoase ale vieții voastre și nu la ce vă lipsește.

De asemenea, dragi copii, noi, echipa Școala Intuitext, vă dorim multă sănătate, experiențe frumoase, călătorii care să vă deschidă mintea și pofta de cunoaștere.

Să citiți cărți multe și bune, cărți care să vă rămână mult timp în minte și să înțelegeți cât de importante sunt ele în viața fiecăruia dintre noi.

Să aveți prieteni buni și loiali, care să vă ajute la nevoie și cu care să petreceți cele mai frumoase momente.

Să iubiți, să fiți iubiți și să nu uitați niciodată de voi înșivă. Respectați-i pe ceilalți și respectați-vă pe voi, fiți generoși și buni, demni și curajoși, înțelegători și inimoși.

De ziua voastră, dragi copii, Școala Intuitext vă dorește mulți ani cu bine alături de toți cei dragi vouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *