Activități de vacanță pentru copilul tău

mama-si-copil-craciun

Vacanța de iarnă este o adevarată bucurie și plăcere pentru cei mici care așteaptă cu entuziasm pregătirile de sărbători și, bineînțeles, venirea lui Moș Crăciun. Dar, Moșul nu vine chiar în fiecare zi și de aceea este important să găsiți diverse activități în care să vă implicați împreună pe de-a lungul vacanței.

Citește în continuare șase dintre cele mai frumoase activități pentru copii pe care Echipa Școala Intuitext vi le propun în vacanța de iarnă ce se apropie!

 

#1. La joacă prin zapada.

În vacanță nu trebuie să le lipsească din programul celor mici jocurile prin zăpadă. Copiii se vor bucura de bătăile cu bulgări, iar construirea oamenilor de zăpadă va reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri ale lor. Nu uita să iei cu tine și aparatul foto că să imortalizezi momentele unice petrecute în familie. De asemenea, săniușul sau patinatul sunt alte activități îndrăgite de cei mici!

 

#2. La film.

Mersul la film reprezintă o altă activitate plăcută în care să îl implici pe micuț în vacanța de iarnă. copilul tău va fi încântat de aceste ieșiri, în special dacă filmele alese sunt animații. De asemenea, dacă vremea nu vă permite sau vreți să profitați de o zi de “leneveală” puteți oricând să urmăriți filmele copilăriei voastre – seria filmelor Singur Acasă sau The Grinch vor rămâne mereu pelicule de vizionat cu plăcere de sărbători!

 

#3. În bucătărie.

O alta activitate care aduce copiii mai aproape de părinți este preparatul bunătăților în bucătărie. Gătitul, în special în apropierea sărbătorilor de iarnă, va părea magic pentru cei mici (unde, la prepararea și decorarea dulciurilor, cei mici vor fi campioni). Master Șefii juniori se vor bucura mereu că vă ajută în bucătărie și că pot degusta propriile creații!

mama-si-copil-cadouri-de-craciun

#4.  Ghirlande.

Realizați împreună activități practice precum: un copac înzăpezit, un peisaj ideal de iarnă, o baghetă magică, o coroniță de sărbători, ghirlande din popcorn sau fulgi de nea cu care să vă decorați camera copilului. Aceste “hand-made-uri” îi vor crește dexteritatea celui mic și se va alege cu câteva decorațiuni pentru ani buni de acum în colo.

#5. Școala Intuitext.

Alegeți în această iarnă să îmbinați tehnologia și jocurile online cu educația folosind produse de învățare inovatoare, special create pentru noua generație digitală de copii. Așa, de pildă, Școala Intuitext este platforma dedicată copiilor de clasa I, a II-a și a III-a, unde cei mici învață tot felul de lucruri interesante în timp ce se distrează jucând jocuri logice. Plecând de la ideea că învățarea poate fi cu adevărat plăcută, specialiștii Intuitext au conceput o lume în care, prin joc, copiii descoperă tot felul de curiozități și informații inedite, ce completează de minune tot ce învață la clasă și îl ajută la teme.

Stați liniștiți și vă bucurați de o zi plină de căldură având satisfacția că cel mic se joacă educative și cu scop!

 

parenting

 

#6. Petrecere de iarnă.

Dați o petrecere cu tematica: ierna acasă! Puteți să invitați într-o după-amiază câțiva colegi și prieteni, la o petrecere de vacanță ce va avea loc în camera copilului. Propuneți jocuri de cunoaștere și inteligență, jocuri de grup și de societate, dansați ori vizionați un film împreună. Distracția va fi garantată!

 

Vrei să descoperi toate surprizele Școlii Intuitext alături de copilul tău?

Buton Hai si tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *