Copiii nu vor în vacanță

Sau generația care a descoperit plăcerea de a învăța

Claudia Cojocea - Editor
Vacanta in era digitala
Vacanta in era digitala

Când vine vorba de vacanța de primăvară, un simplu search pe Google ne oferă o varietate nebănuită de idei pentru copiii noștri: călărie, înot, tenis, cursuri de olărit, karate, alpinism indoor, ba chiar și schi indoor (!) și per total o bogăție de sugestii din care n-ai cum să ieși altfel decât profund nedumerit.

Toate au costuri destul de ridicate, presupun deplasarea cu mașina și nu te asigură că micul tău explorator va fi mulțumit de activitatea aleasă. În ciuda tuturor eforturilor și a speranțelor tale, se poate ca ajunsă (în sfârșit!) la destinație să te lovească – frust și fără preaviz – un strigăt implacabil: „nu-mi place aici!“.

Așteptările sunt mari, iar copilul pretențios. În fața unei misiuni aproape imposibile, te gândești să „dezertezi“ și să-l inviți frumușel să-și petreacă vacanța de primăvară „în casa bunicilor“, așa cum or fi făcut-o probabil și Ionel Teodoreanu, Agârbiceanu și alții ca ei, care au evocat în operele lor melancolia unei copilării bucolice.

Trezită din reverie, e clar că trebuie să găsești idei creative pentru ca micuțul tău să aibă o vacanță cât mai plăcută. Și pentru că nu ești singura mamă care își pune astfel de întrebări, specialiștii Intuitext în educație au conceput un produs de învățare care să îmbine partea distractivă cu cea educațională.


Școala Intuitext este platforma online de învățare special creată pentru elevii claselor I, a II-a și a III-a, unde copiii învață noțiuni predate la școală în timp ce se joacă. Aici, cei mici își antrenează gândirea și memoria prin jocuri logice, descoperă curiozități din lumea sportului, artei și științei, se bucură de animații și experimente inedite. Cu ajutorul acestui produs online de învățare, copiii își formează o atitudine pozitivă în raport cu școala, acest aspect fiind, de fapt, cheia către un viitor de succes.

În plus, un copil fericit înseamnă o familie fericită! Accesând jocurile logice, experimentele inedite și filmulețele distractive disponibile pe Școala Intuitext, copiii învață că educația și joaca merg mână în mână. Astfel, cei mici vor avea mereu curiozitatea de a descoperi lucruri noi și de a explora mediul înconjurător cu toată încrederea în propriile lor forțe. Iar voi, părinții, îi veți privi cu mândrie pe micii și veselii cercetători, având mulțumirea de a le fi oferit cel mai de preț dar: un start bun în viață!

De aceea, Școala Intuitext e locul de unde elevii nu vor să plece niciodată în vacanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *