Ai carte, ai parte de… muzică

Școala Intuitext te invită la concurs!

Claudia Cojocea - Editor
Școala Intuitext te invită la concurs
Școala Intuitext te invită la concurs

Ai vrea ca micul tău explorator să învețe cu plăcere? Să înțeleagă noțiunile dificile predate la școală? Să privească temele drept „probe“ fantastice pe care să le treacă întocmai ca super-eroii lui favoriți din desenele animate?

La Școala Intuitext (site special creat pentru copiii isteți din era digitală), copilul tău va descoperi cât de ușor și frumos este să înveți dacă ai instrumentele potrivite.

Cumpără-i un abonament pentru 12 luni la Școala Intuitext și oferă-i șansa să-și formeze o educație solidă. Să învețe cu plăcere, să se bucure de fiecare lecție înțeleasă cu ușurință, să-și dezvolte abilități și aptitudini ce îi vor folosi întreaga viață – totul accesând gadgeturile lui favorite: tableta sau laptopul.

Șase! Premii la orizont!

Acum, atenție, ALERTĂ DE CONCURS: în mai, achiziționează un abonament de 12 luni la Școala Intuitext și copilul tău va participa automat la tragerea la sorți prin care poate câștiga unul din cele 5 cursuri (a câte o lună fiecare) oferite de școala de muzică Bravissimo Art School din București.

Pian, vioară, chitară sau canto – Școala Intuitext îi oferă șansa micului tău explorator să-și descopere latura artistică și să aleagă un instrument muzical pe care să-l descopere cu plăcere. În plus, e important să știi că la începutul lunii de curs, un profesor îl va evalua pentru a stabili cea mai bună metodă de studiu, perfect adaptată profilului copilului tău.

De ce este modernă muzica clasică

Filme de top, spectacole de dans contemporan, desene animate pentru copii, chiar hit-uri rock/ pop sau sporturi publicitare memorabile – în toate vei regăsi o sursă de inspirație inedită: muzica clasică.

Fie că asculți doar câteva acorduri, fie fragmente mai mari dintr-o arie deosebită, un lucru e clar: oamenii se lasă purtați pe ritmurile inefabile ale muzicii clasice și creează la rândul lor forme interesante de expresie.

Și tocmai pentru că știm cât de modernă este muzica clasică, ne-am gândit să o includem în viața copilului tău.

Art School Bravissimo„este o școală de renume care oferă copiilor talentați și pasionați ocazia de a pătrunde în lumea muzicii. Aici, cursurile de canto, vioară, chitară sau pian contribuie la dezvoltarea intelectuală, a imaginației sau a logicii.

Școala de muzică și teatru „ART SCHOOL Bravissimo“ și-a deschis porțile acum șapte ani, fiind cel mai important proiect demarat de „Asociația Culturală Bravissimo“.

Scopul a fost acela de a ocupa timpul liber al adolescenților într-un mod cât mai plăcut. Ulterior, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, surpriza venind din partea părinților cu copii care aveau vârste cuprinse între cinci și nouă ani.

La scurt timp a demarat un alt proiect de succes, respectiv „Corul Bravissimo“ –  un cor cu o activitate extraordinară, fiind unul dintre cele mai active și performante coruri de copii și tineret din București și din țară.

Necesitatea de a sprijini și promova realizările cursanților a determinat dezvoltarea „Bravissimo Music“, o casă de discuri ce se adresează exclusiv copiilor și adolescenților care își doresc să urmeze o carieră în muzică.

Cel mai nou proiect al Asociației Culturale Bravissimo este „Teatrul Bravissimo“ care are ca obiectiv imediat punerea în scenă a unor spectacole regulate în care să fie integrați cei ce frecventează cursurile de teatru și actorie.

Art School Bravissimo își desfășoară activitatea în cele două sedii din București: cel din Sectorul 4 (situat la câteva minute de stația de metrou Piața Sudului) și cel din Sectorul 2 (situat in apropierea stației de metrou Piața Iancului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *