Platformele online de educație

 

Cum ar fi oare ca, după o zi în care au avut 4 ore la școală și alte 4 la after school, copiii să poată petrece seri liniștite în familie? Pare un vis frumos, dar noi știm cum se obține acea atmosferă caldă, ca în reclamele de Crăciun.

copii se joaca pe tableta

Bună dispoziție, zâmbete, copii fericiți, părinți mulțumiți, familii desprinse parcă din spoturile publicitare de Sărbători. Când le privim, simțim preț de câteva clipe atmosfera caldă a unui cămin adevărat pe care ne-o dorim cu toții, dar pe care nu știm mereu cum s-o obținem. Din când în când, noi, părinții, ne simțim copleșiți de responsabilitățile profesionale și personale, ne frustrează lipsa timpului pentru noi înșine și ne doare că nu mai avem suficientă răbdare și înțelegere pentru copiii noștri.

 

Devenim nervoși, iritați și temători că, în mijlocul acestei furtuni, cei mici ar putea ajunge să neglijeze școala. Din fericire, în ultima vreme copiii au descoperit un fel plăcut de a învăța datorită unor metode alternative. Manualele digitale, CD-urile educaționale sau platformele online de învățare (cum e Școala Intuitext, de pildă) – toate au fost create de specialiști în educație având în vedere dorințele copiilor noștri, plăcerile lor sau acele mecanisme care le dezvoltă memoria, gândirea ori atenția.

familie cu copii
Avantajele platformelor online
Așadar, folosirea acestor platforme online de educație oferă o serie de beneficii şi avantaje celor mici spre mulțumirea părinților. Pentru că ne dorim ca voi, părinții, să fiți corect informați, vom enumera punctele forte generale ale abordării digitale educaționale din prisma platformei Școala Intuitext:

• Rapoartele părinților – urmărirea progresului copilului, testarea şi evaluarea activităților, preferințele celui mic din punct de vedere al jocurilor și materialelor educative etc.
• Completează educația clasică – animații educative, jocuri de dezvoltare a logicii, exerciții de antrenare a Inteligenței Emoționale, și nu numai!
• Lecţiile virtuale și jocurile educaționale oferă copiilor o vedere realistă asupra materiei repetate sau activităților intreprinse. Noi, la Școala Intuitext, am realizat un mix ideal de mijloace audio şi vizuale, animaţii cât şi simulări, dar şi conţinut de tip text pentru a face învățarea cât mai plăcută celor mici.
• Posibilitatea de a se bucura de toate resursele disponibile la Școala Intuitext cu ajutorul laptopului, tabletei sau chiar a telefonului mobil.
• Folosirea sistemului de feedback imediat – în timp real copilul își poate da seama ce greșește sau ce a realizat corect! Învățarea este realizată astfel într-un mod activ ce permite verificarea cunoștințelor într-un mod pe înțelesul și placul lor.

 

scoala online

 

Școala Intuitext și viitorul educației digitale
Înțelegând dorința elevilor de astăzi de a-și petrece timpul în mediul online, specialiștii Intuitext în educație au transformat tehnologia într-un aliat și au creat Școala Intuitext, locul unde orice copil învață cu plăcere.
Aici cei mici se vor descoperi jocuri de logică, matematică sau memorie, filmulețe distractive, experimente inedite – toate cu scopul de a-i ajuta pe copii să-și pregătească temele cu plăcere (cum vor părinții) și să se distreze (așa cum vor ei).
Iar dacă viitorul învățării se bazează și pe mediul digital, atunci Școala Intuitext este alegerea tot mai multor cadre didactice și părinți moderni care realizează beneficiile platformelor de educație online!

Buton Hai si tu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *