Pagina Părinților

Află despre activitatea copilului tău. Îl ajutăm să înțeleagă ce i se predă la școală, iar temele se scriu ușor.

Construită ca un loc de aventură, cu 4 insule, Școala Intuitext este locul în care copilul tău învață jucându-se și unde își antrenează aptitudinile necesare pentru reușita în viață!

Copiii capătă încredere în forțele proprii, iar părinții se bucură de rezultatele lor.

Pentru a vedea permanent activitatea și evoluția copilului tău pe platformă, poți vizualiza rapoartele acestuia ce îți spun ce știe copilul tău și ce trebuie să mai lucreze.

Exploratorul vesel: Aici copilul tău găsește curiozități din lumea științei, artei și sportului, sporindu-i astfel dorința pentru explorare și cunoaștere.
Clubul isteților: Insula „școală”, locul în care copilul tău descoperă că Matematica și explorarea mediului, Comunicare în limba română, pot fi învățate și prin joacă. Cu noi copilul tău înțelege ce i se predă la școală și temele se scriu fără stres.
Locul meu de joacă: Este insula în care copilul găsește jocuri legate de situații de viață, dileme sociale sau morale. Copilul își dezvoltă inteligența emoțională și socială, memoria, atenția, răbdarea și gândirea logică.
Cufărul cu jucării: este magazinul în care copilul tău își poate cumpăra, cu „banii” câștigați prin punctele primite pe celelalte insule, obiecte care să îi personalizeze AVATARUL. Astfel, își dezvoltă spiritul practic și creativitatea.
Misiunea Specială este spațiul personal al copilului tău. Aici el se simte ca acasă, își gestionează obiectele câștigate în jocuri, își personalizează camera virtuală.