1 iunie în lumea Disney

Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny vin în România

Claudia Cojocea - Editor
Personajele Disney în România
Personajele Disney în România

Între 1 și 4 iunie, ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România celebrele personaje animate Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii. Cu ocazia Zilei Copilului, micuții sunt așteptați să cunoască mascotele Warner Bros și să se bucure de patru zile de distracție și surprize.

Cei care ajung la ParkLake în această perioadă pot cunoaște faimoasele personaje – Tom și Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote și Road Runner – aduse în premieră în România. Personajele ajung în iunie și în România, după ce ani de zile au adus bucurie în toată lumea, interacționând atât cu cei mici, cât și cu părinții lor, care au crescut cu poveștile acestor desene animate. Încântarea celor mici și nostalgia celor mari fac ca aceste personaje să fie compania perfectă de Ziua Copilului.

ParkLake și cele nouă mascote Warner Bros pregătesc activități tematice în cele patru zile de distracție. Cei mici se pot juca cu mascotele, pot dansa împreună și se pot poza pentru amintiri de neuitat, la ParkLake.

Vizitatorii sunt invitați să experimenteze un joc de bowling spectaculos, într-o variantă cu mingi și popice uriașe. Cei care completează puzzle-urile gigant pot descoperi poveștile personajelor lor preferate. Participanții primesc mici cadouri marca Looney Tunes și alte daruri cu personajele din desene. Iar pentru micuții plini de energie, ParkLake a pregătit un joc de pinata, în forma unui morcov, cu dulciuri. Aceștia au la dispoziție trei încercări de a nimeri Pinata lui Bugs Bunny.

În paralel, copiii sunt invitați să participe la atelierele dedicate unde își pot testa abilitățile creative. Micuții pot desena, colora și picta în cele mai creative moduri alături de Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi. De asemenea, vizitatorii vor rămâne cu o amintire de neuitat de la întâlnirea cu îndrăgitele mascote. Cei mici și cei mari vor putea face o poza în zona foto, pe care o vor primi imprimată.

Startul distracției se va da pe 1 iunie, de Ziua Internațională a copilului, și va continua până pe 4 iunie, în intervalul orar 14:00-20:00, cu acces gratuit. Evenimentul va avea loc în Main Square (la parterul centrului comercial).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *