Ultimele zile de înscrieri în concursul Mirunette Language Competition!

Câștigă 2 Tabere de Engleză gratuite în Anglia

Claudia Cojocea - Editor
Ultimele zile de înscrieri în concursul Mirunette Language Competition!
Ultimele zile de înscrieri în concursul Mirunette Language Competition!

Concursul Mirunette Language Competition (ai cărui parteneri media sunt și produsele INTUITEXT ExamenulTau.ro, SuntParinte.ro și ȘcoalaIntuitext.ro) a ajuns pe ultima sută de metri. Elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani se mai pot înscrie până pe 25 martie inclusiv!

În cadrul competiției, elevii, dar și profesorii, pot câștiga 2 tabere de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia. Concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition este realizat în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar. Înscrierile sunt gratuite și se fac online, direct pe website-ul organizatorului: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri

Următoarele două etape se vor desfășura începând cu 25 martie, online, dar și offline. Toate detaliile despre înscriere și celelalte etape ale competiției sunt disponibile pe site-ul Mirunette: https://www.mirunette.ro/concurs/etape_concurs

Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleză și reprezentanții Mirunette International Education. Câștigătorii vor fi desemnați pe 19 mai 2018.

Ce spun elevii care au participat în tabere internaționale în străinătate?

„Mi-au plăcut extrem de mult atât cursurile, care au fost foarte interactive, cât și faptul că am avut șansa să socializez cu foarte mulți oameni din foarte multe colțuri ale lumii. Mi-au plăcut toate activitățile. Mi se pare că am reușit să văd foarte mult din Londra, în adevăratul ei sens al cuvântului. Nu în ultimul rând, m-am distrat foarte tare!!” (Andreea Dicu, câștigător MLC 2017)

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleză Cambridge oferite de British Council, cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov și Castelul Cantacuzino din Bușteni, vouchere pentru atelier și vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotică și coding de la Small Academy, bilete la Opera Comică și Happy Cinema, și multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro și Fidgetz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *