A venit vacanța mare!

Descărcați GRATUIT ebook-ul cu jocurile copilăriei!

Claudia Cojocea - Editor
A venit vacanta mare!

Vacanța de vară este atât de aproape! Iar copiii noștri o așteaptă cu atât de multă bucurie!

Noi, părinții, însă, ne întrebăm cum să le facem vara mai frumoasă, fără să auzim celebrul „m-am plictisit”. Și pentru ca aventurile estivale să fie demne de niște exploratori viteji ca ei trebuie să fim pregătiți cum se cuvine.

Descărcați GRATUIT ebook-ul cu jocurile copilăriei!

De aceea, am pregătit un EBOOK special creat pentru ca vacanța de vara a copiilor noștri să fie una cu adevărat specială datorita acestui TOP 5 jocuri și activități în aer liber, ce le asigură o dezvoltare completă chiar și în timpul liber!

În vacanțe, copiii au nevoie de un alt tip de învățare: timp de calitate petrecut cu părinții, lecții în natură, multă mișcare, ore de citit în familie, întărirea prieteniilor cu alți copii sau activități și jocuri în familie care să consolideze ceea ce au învățat la școală într-un mod plăcut”, este de părere Delia Lungu, psihoterapeut și specialist Intuitext în educație.

Iar dacă pentru jocurile distractive în aer liber avem acest EBOOK pe care îl puteți DESCĂRCA GRATUIT, pentru recapitularea în mod plăcut a noțiunilor școlare am creat produsul educațional online ScoalaIntuitext.ro

Pasionați de mediul online, copiii noștri ar petrece timp îndelungat la calculator, adesea la jocuri nepotrivite vârstei lor, iar acest lucru ne îngrijorează. Dar dacă le-am oferi un produs online care să-i ajute să exerseze materia școlară prin jocuri educaționale distractive?

ScoalaIntuitext.ro este produsul educațional pe care l-au ales deja numeroși părinți pentru copiii lor din clasele primare!

Aici, și copilul tău va descoperi…

  • jocuri de logică;
  • jocuri de matematică;
  • animații explicative atractive;
  • experimente interactive de laborator.

Vara aceasta, oferă-i și tu copilului tău produsul preferat al copiilor din clasele primare!

Se va juca și va începe anul școlar viitor cu toată materia exersată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *