Neatenți la ore?

Concentrarea se educă. Iată cum!

Claudia Cojocea - Editor
Neatenți la ore? Concentrarea se educă. Iată cum!
Neatenți la ore? Concentrarea se educă. Iată cum!

În paralel cu evoluția spectaculoasă a tehnologiei, sistemul de educație din România a permis pătrunderea unor noi metode de studiu, care să fie atrăgătoare pentru noile generații de elevi.

Gadget-uri venite parcă din viitor, invenții spectaculoase, rețele sociale, aplicații cu utilități nebănuite – toate le sunt atât de familiare copiilor de astăzi, încât a devenit o provocare constantă pentru părinți și cadre didactice să țină pasul cu nevoile și dorințele noilor generații de elevi.

Sunt pasionați de jocuri online și ar sta toată ziua la calculator, iar asta vă îngrijorează? Vă înțelegem, dragi părinți, și știm că sunteți preocupați de educația lor. Însă copiii noștri fac parte dintr-o generație pentru care digitalul este foarte important.

De aceea, vă sfătuim să le îndreptați pasiunea pentru online în direcția cea bună, mai cu seamă că deja nu mai putem ignora prezența online-ului și a tehnologiei în viața noastră.

Și pentru că generațiile s-au schimbat, vremurile s-au schimbat, noi credem că este esențial ca și metodele și produsele de învățare să se adapteze noilor realități. Nu ne mai putem aștepta ca astăzi, copiii noștri să învețe exclusiv cu creta în mână și ochii la tablă sau doar răsfoind clasicul manual.

În plus, în paralel cu dezvoltarea tehnologiei și cu expansiunea digitalului, în ultimii ani, noi, părinții, am fost și suntem tot mai interesați de dezvoltarea emoțională a copiilor noștri. Vrem să îi știm bine, fericiți, echilibrați și – mai ales – respectați!

Așadar, provocarea de a-i apropia în mod plăcut de școală și educație este cu atât mai mare. Trebuie să îmbinăm pasiunea lor pentru mediul online și gadget-urile smart, dorința părinților ca ei să învețe și preocuparea continuă pentru sănătatea lor emoțională.

Grea misiune, înalt țel!

În acest context, propunerea noastră este produsul educațional online ScoalaIntuitext.ro.

Atractiv, ludic și interactiv, acest produs le prezintă copiilor noștri toată materia școlară pentru clasele primare SUB FORMĂ DE JOC, ANIMAȚIE sau EXPERIMENT DE LABORATOR.

Astfel, în timp ce se joacă, în timp ce navighează într-un mediu digital sigur, copiii noștri învață, înțeleg sau recapitulează toate noțiunile predate la școală de învățătoare.

În plus, cu ajutorul produslui ScoalaIntuitext.ro, copiii noștri din clasele I-IV…

  • înțeleg noțiunile pe care nu le-au înțeles la ore;
  • exersează materia de la școală și rezolvă temele mai ușor;
  • își antrenează memoria, atenția și răbdarea;
  • își dezvoltă istețimea, agerimea și creativitatea;
  • se bucură de unul dintre cele mai educative jocuri online;
  • își antrenează mintea cu sudoku și șah;
  • învață primele noțiuni de programare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *