Îți dorești un an școlar deosebit pentru copilul tău?

Și noi! Pasul 1: SOLICITĂ DEMO la ScoalaIntuitext.ro!

Claudia Cojocea - Editor

Probabil știi de ceva vreme de faptul că am schimbat site-ul educațional preferat al copiilor din clasele primare, ScoalaIntuitext.ro.  Acum avem un produs educațional online și mai atractiv, și mai eficient, cu care elevii din clasele I-IV vor învăța mai ușor și mai plăcut toată materia predată la clasă de învățătoare.

De obicei, atunci când vine vorba de lecții, teme sau învățare, în general, copiii (mari sau mici deopotrivă) tind să aibă mai degrabă o atitudine de respingere decât de acceptare benevolă a acestor obligații și responsabilități. Prin urmare, provocarea specialiștilor Intuitext în educație a fost aceea de a le prezenta celor mici informația școlară într-un mod plăcut, ludic. Adică sub formă de joc.

Acum, ScoalaIntuitext.ro este produsul educațional online care îi ajută pe elevii din clasele primare să exerseze sau chiar să înțeleagă – prin joc – materia predată la școală.

Jocuri educaționale/ matematice/ de logică, experimente interactive de laborator, animații explicative, teste de evaluare, șah sau sudoku, toate îl vor ajuta pe copilul tău să învețe temeinic toate noțiunile școlare și totodată…

  • să-și formeze o cultură generală bogată;
  • să-și antreneze atenția și răbdarea;
  • să învețe primele noțiuni de programare.

Așadar, îți dorești un an școlar plăcut pentru copilul tău? Și noi la fel! De aceea, accesează https://www.scoalaintuitext.ro/pagina-copiilor și SOLICITĂ DEMO. Copilul tău se va bucura astfel de o perioadă de probă în care are acces total la toate resursele educațioanale din cadrul produsului de învățare online preferat al copiilor din clasele primare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *