Joacă-te cu Școala Intuitext

Jocul este acea activitate distractivă cu care se îndeletnicesc copiii încă de la vârsta de bebeluș și până în copilăria târzie, ba chiar și mai târziu, la vârsta adultă. Un instrument eficient în educația copilului, joaca este un stimulent pentru creșterea și dezvoltarea celor mici având multiple beneficii în plan psihic, social și emoțional.

 

Cum ne jucăm la Școala Intuitext?

Școala Intuitext este soluția care răspunde nevoii tuturor părinților: “mi-aș dori să învețe într-un mod plăcut și relaxat, fără teama notei sau a repercusiunilor” spune Ilinca, mama lui Adi de 7 ani. În această platformă online de educație prin joacă, prichindeii învață, află, cunosc și experimentează, ceea ce reprezintă „o punte de legătură” cu lumea exterioară, atât de necunoscută și înfricoșătoare la vârste mici.

joaca-te cu scoala intuitext

Care sunt beneficiile jocurilor?

Oricare joc devine în ochii copiilor un exercițiu pentru stimularea imaginației și creativității. Pe măsură ce crește, poți observa la cel mic cum acordă sensuri sau roluri noi unor obiecte banale sau devin chiar ei super-eroi!

 

Avantajele jocurilor pentru copii:

  • Ajută copilul să se adapteze la nou și să exploreze mediul înconjurător;
  • Contribuie la dezvoltarea abilităților sociale;
  • Dezvoltă imaginația și creativitatea;
  • Crește stima sau încrederea în sine a copilului;
  • Îmbunătățește performanțele școlare.

 

Hai și voi la joaca educativă!

Jocurile educative pe care le vei găsi pe Școala Intuitext, pe lângă scopul de a-l ajuta pe copilul tău să se adapteze la mediul exterior,  au și beneficiul de a-i dezvolta comunicarea și limbajul alături de abilitățile matematice.

Totodată, jocurile de pe scoalaintuitext.ro sunt un mijloc de instruire și educare! Sub această formă, jocul este folosit în activitatea de învățare ca să formeze și consolideze anumite cunoștințe, priceperi și deprinderi, inclusiv cele sociale: relaționarea cu alți copii, încredere în sine etc!

 

Vino în lumea jocurilor noastre:

Poți să devii un mic magician și intri în Magazinul de Vrăji!

magazinul de vraji

 

Îți plac fluturii? Haide să descoperim împreună totul despre aceste făpturi interesante!

 

joaca pe Scoala Intuitext acest joc cu animale

 

Visezi să devii astronaut? Ajută-ne să trecem cu bine peste amenințarea meteoriților și să zburăm în siguranță prin spațiu.

 

Joaca pe Scoala Intuitext jocul cu meteoriti

 

Vrei să ai acces la mai multe jocuri ?

 

 

3 comentarii la „Joacă-te cu Școala Intuitext”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *