Școala Intuitext susține educația modernă

Limba engleză sărbătorită la cea de a VII-a ediție a Balului Britanic

Claudia Cojocea - Editor
Școala Intuitext susține Balul Britanic 2018
Școala Intuitext susține Balul Britanic 2018

International House Bucharest și English Kids Academy organizează pentru al șaptelea an la rând evenimentul educațional Balul Britanic (unde Intuitext este partener media prin produsele educaționale SuntParinte.ro și Școala Intuitext). Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic va avea loc pe 8 iunie 2018, în grădina Hotel Caro din București.

Balul Britanic este un eveniment de înaltă ținută pentru București. În fiecare an, evenimentul beneficiază de sprijinul  Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii.

Balul Britanic a devenit deja o tradiție pentru noi. An de an, marcăm sfârșitul anului de studio și sărbătorim rezultatele extraordinare obținute de elevii noștri. Balul Britanic reprezintă însă mai multe decât atât. Este o recunoaștere a eforturilor depuse de către copii, dar și un pas înainte spre o mai bună educație a acestora. Vom investi încontinuu în viitorul lor”, a declarat Mihai Laurențiu Gânj, Președinte English Kids Academy.

Balul se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză vor trece în revistă rezultatele obținute de-a lungul anului. În plus, evenimentul premiază elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii participanți la concursul de engleză Fonix. De asemenea, în aceeași zi vor fi strânse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile.

Aflat deja la a șaptea ediție, Balul Britanic susține și promovează învățământul de calitate și valorile în societatea românească. Evenimentul, la care sunt așteptați aproximativ 600 de invitați, prezintă un program cultural complex, incluzând reprezentații artistice ale copiilor, dar și pe cele ale unor artiști cunoscuți.

Despre International House Bucharest

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 țări.

International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londra, a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume (primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani).

Obiectivele International House Bucharest sunt de a crește motivația copiilor de a studia limba engleză, întrucât acesteia reprezintă o condiție pentru a putea accesa studii în străinătate sau locuri de muncă de succes.

Despre English Kids Academy

English Kids Academy, divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *