Copii

Vremurile se schimbă, însă educația trebuie să rămână o certitudine pentru copilul tău.

Misiunea noastră este să transformăm învățarea în plăcere!

Clasa mea Clasa mea


 • aderare la clasă
 • zona de anunțuri ale clasei
 • notificări pentru evenimentele importante ale clasei
 • chat cu membrii clasei

Resurse digitale Resurse digitale


 • animații (filme de predare cu explicații clare, pe înțelesul copiilor), avizate MEN, în care se regăsește 100% programa școlară
 • jocuri educaționale și experimente interactive
 • teste de evaluare

Lecții Lecții


 • acces la materialele folosite de învățător în momentul predării
 • teme din resurse digitale distractive și din manuale/auxiliare
 • autoevaluare
 • corectare
 • rapoarte pentru părinți

Aducem mai aproape copilul tău de cadrul didactic
printr-o comunicare rapidă, directă, personalizată, eliminând posibilele sincope în comunicare precum cele din situațiile:

alerta

Părinte: Ce temă ai pentru mâine?

Copil: Nu știu. Poți întreba pe grup?

Ei bine, cu ȘcoalaIntuitext nu vor mai exista astfel de situații. Veți ști în permanență, cu exactitate, ce teme are de efectuat acasă. În plus, cu ajutorul funcției NOTIFICĂRI veți fi anunțat, din timp, dacă sunt teme nefinalizate.

copilul

Copilul: Parcă spunea doamna că trebuie să… Ah, am uitat! Părea ceva important…

Mereu apar schimbări în diverse aspecte organizatorice de ambele părți: din partea cadrului didactic și din partea elevului. Ambii pot comunica direct și, astfel, lucrurile sunt mai clare.

alerta

Copilul: Nu știu cum se rezolvă acest exercițiu!

Avem o soluție și pentru această situație. Resursele digitale recomandate îl vor ajuta pe elev să înțeleagă materia și să își facă temele în mod corespunzător. Comunicând direct cu învățătorul, dar și cu colegii, poate solicita îndrumări în rezolvarea temei.

ȘcoalaIntuitext

Întrebări frecvente

ȘcoalaIntuitext este o platformă educațională, sub marca INTUITEXT, marcă proprietate a SC Softwin SRL, destinată elevilor din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV), părinților acestora și cadrelor didactice din învățământul primar. ȘcoalaIntuitext este disponibilă ca aplicație mobilă, descărcabilă din magazinul Google Play, și ca aplicație web, accesibilă online la adresa www.scoalaIntuitext.ro.

Cu ȘcoalaIntuitext ești membru al clasei virtuale create de învățătorul tău, comunici cu colegii tăi și cu învățătorul tău, primești și rezolvi teme online și ai acces la animații și jocuri de exersare.

ScoalaIntuitext este disponibilă în două variante de utilizare: Gratuită și Premium. Fiecare variantă este acompaniată de funcționalități și secțiuni specifice.

Varianta Premium oferă o experiență completă, cu acces la toate funcționalitățile și resursele de predare, învățare și testare.

Un cont nou se poate crea direct din aplicație, după ce descarci și instalezi aplicația pe telefonul sau tableta ta. Se pot crea conturi de elev și conturi de învățător. Pentru crearea conturilor de elev este necesară implicarea părinților acestora (este nevoie de acordul unui părinte).

Un cont creat în comunitatea Intuitext îți permite să accesezi toate site-urile din reţeaua INTUITEXT: Didactic.ro, SuntParinte.ro, ViitoriOlimpici.ro, Olimpiade.ro ScoalaIntuitext.ro, ExamenulTau.ro. Dacă ai deja un cont Intuitext (adică ai deja un cont creat pentru unul din site-urile din comunitatea Intuitext) îl poți folosi și pentru accesarea aplicației ȘcoalaIntuitext.

Ai grijă să folosești adresa de e-mail şi parola pe care ai ales-o la crearea contului.

Îți poți modifica datele din profil accesând secțiunea Detalii personale din aplicație, după ce te-ai logat. Spre exemplu, îți poți încărca o poză, astfel încăt colegii tăi și învățătorul să te recunoască, sau îți poți completa data nașterii.

Atenție! Anumite date nu pot fi modificate de catre elevi (spre exemplu denumirea școlii sau tipul de cont). Dacă anumite date au fost introduse greșit și nu le poți corecta, te rugăm să ne contactezi.

Dacă ai uitat parola, te rugăm să folosești funcţionalitatea Recuperare Parolă.

Dacă totuşi ai probleme și nu reusești să te loghezi în aplicație, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: autentificare@intuitext.ro.

Da, pentru a putea folosi aplicația ȘcoalaIntuitext este necesar să ai conexiune la internet.