invatatori

Misiunea noastră este să fim sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a avea propriul Asistent Educațional Digital.

Inovativ. Eficient. Simplu de utilizat.

Plus timp

Plus timp

Salvați timp cu ȘcoalaIntuitext, pregătind lecțiile de a doua zi, dar și comunicând mai ușor și eficient cu elevii.

Plus resurse

Plus resurse

Resursele digitale atractive prezentate în galeria ȘcoalaIntuitext vor fi pentru dvs. un ajutor consistent pentru toate etapele lecției.

Plus rezultate

Plus rezultate

Cu resursele necesare, în timp record, aveți toate șansele să fiți un cadru didactic concentrat pe obiective ambițioase!

citeste mai jos
BENEFICII

ȘcoalaIntuitext

BENEFICII

Accesibilitate

În orice moment, puteți programa o temă/corecta o temă sau posta un anunț.

Gestionarea timpului

Gata cu vremurile în care obișnuiați să căutați zile în șir resurse educaționale. În plus, corectarea temei, prin programarea temelor în avans va fi mai facilă. Folosiți aplicația și veți simți diferența în activitățile zilnice.

Rezultate școlare mai bune și posibilitatea învățării diferențiate

Veți reuși să stârniți interesul elevilor, pe de o parte prin resursele atractive, iar pe de altă parte prin sistemul de gestionare a temelor. Comunicarea bună, plăcută între dvs. și elevi, îi va face pe elevi să îndrăgească mai mult momentul temelor.

Folosind ȘcoalaIntuitext aveți acces la:

clasacrearea unei clase, popularea cu membri a acesteia, comunicarea între participanții clasei;funcția de postare de anunțuri;

anunturiSute de filmulețe de predare și exersare care respectă pașii metodici specifici disciplinelor din învățământul primar, varianta digitală a auxiliarelor Intuitext;

temesistemul coerent de management al temelor:

  • alocare teme din resursele digitale, avizate MEM, puse la dispoziție, la care se adaugă funcțiile inovative de realitate augmentată care vor transpune conținutul caietelor Intuitext în conținut digital. Fiecare exercițiu din orice material tipărit INTUITEXT poate fi trimis ca temă.
  • corectare teme - puteți adăuga comentarii specifice chiar acolo unde elevul a greșit!
  • notare teme - puteți oferi un calificativ temei. În plus, elevul va comunica percepția sa despre gradul de dificultate al exercițiilor cuprinse, ceea ce va spori dialogul cadru didactic-elev, dar vă va oferi și o estimare a nivelului momentan al clasei.
pagina invatatorilor

ȘcoalaIntuitext

ASISTENŢĂ INTELIGENTĂ PENTRU ÎNVĂŢĂTOR

Ghidul Învățătorului cu planificare și proiectare;

fișe de lucru;

Teste de evaluare.

Un învățător cu rezultate este expresia cu care părinții vă vor descrie activitatea, iar ȘcoalaIntuitext va fi Asistentul Educațional Digital care vă va scoate în evidență talentul didactic.

ȘcoalaIntuitext

Întrebări frecvente

ȘcoalaIntuitext este o platformă educațională, sub marca INTUITEXT, marcă proprietate a SC Softwin SRL, destinată elevilor din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV), părinților acestora și cadrelor didactice. ȘcoalaIntuitext este disponibilă utilizatorilor ca aplicație mobilă, descărcabilă din magazinul Google Play, și ca aplicație web, accesibilă online.

ȘcoalaIntuitext conține secțiuni și funcționalități de tip clasă virtuală, modul de creare, alocare, asignare, rezolvare și corectare teme, resurse educaționale de tipul animațiilor și jocurilor de exersare, teste de evaluare în format digital și altele.

Da, accesul la ȘcoalaIntuitext este gratuit pentru toți utilizatorii (elevi, cadre didactice și părinți).

Pe viitor, anumite funcționalități și secțiuni ale platformei vor fi accesibile contr cost, printr-un abonament Premium.

Un cont nou se poate crea direct din aplicație, după descărcarea și instalarea acesteia, completând datele solicitate. Tipurile de conturi care se pot crea în aplicație sunt: cont de elev și cont de învățător. Pentru crearea conturilor de elev este necesară implicarea parinților acestora (este nevoie de acordul unui parinte).

Un cont creat în comunitatea Intuitext vă permite să accesați toate site-urile din reţeaua INTUITEXT: Didactic.ro, SuntParinte.ro, ViitoriOlimpici.ro, Olimpiade.ro ScoalaIntuitext.ro, ExamenulTau.ro. Dacă aveți deja un cont Intuitext (adică aveți deja un cont creat pentru unul din site-urile din comunitatea Intuitext) îl puteți folosi și pentru accesarea aplicației ȘcoalaIntuitext. Autentificarea se face folosind adresa de e-mail şi parola pe care aţi ales-o la crearea contului.

Datele din profil se pot modifica accesând secțiunea Detalii personale.

Atenție! Anumite date nu pot fi modificate de către elevi (spre exemplu denumirea școlii sau tipul de cont). Dacă considerați că anumite date au fost introduse greșit și nu le puteți corecta, vă rugăm să ne contactați.

Dacă aţi uitat parola, vă rugăm să folosiţi funcţionalitatea Recuperare Parolă.

Dacă totuşi întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: autentificare@intuitext.ro.

Da, pentru a putea folosi aplicația ȘcoalaIntuitext este necesar să aveți o conexiune activă la Internet.