invatatori

Misiunea noastră este să fim sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a avea propriul Asistent Educațional Digital.

Inovativ. Eficient. Simplu de utilizat.

Plus timp

Plus timp

Salvați timp cu ȘcoalaIntuitext, pregătind lecțiile de a doua zi, dar și comunicând mai ușor și eficient cu elevii.

Plus resurse

Plus resurse

Resursele digitale atractive prezentate în galeria ȘcoalaIntuitext vor fi pentru dvs. un ajutor consistent pentru toate etapele lecției.

Plus rezultate

Plus rezultate

Cu resursele necesare, în timp record, aveți toate șansele să fiți un cadru didactic concentrat pe obiective ambițioase!

Asistent educațional digital

pentru clasele primare

citeste mai jos

ȘcoalaIntuitext

CUM VĂ AJUTĂ ŞCOALAINTUITEXT?

Cu ȘcoalaIntuitext

AI ACCES LA

LECȚII DIGITALE

LECȚII DIGITALE

  Planificări

  Management lecții digitale

  Activități pentru acasă

RESURSE

RESURSE

  Filmulețe de predare

  Jocuri de exersare

  Fișe de lucru

  Caiete flipbook

TESTE DIGITALE

TESTE DIGITALE

  Inițiale

  La sfârşit de unitate de învăţare

  La sfârșit de an şcolar

RAPOARTE

RAPOARTE

  Individuale

  De clasă


BENEFICII

ȘcoalaIntuitext

BENEFICII

Accesibilitate

În orice moment, puteți pregăti o lecție, programa /corecta o temă sau posta un anunț.

Gestionarea timpului

Gata cu vremurile în care obișnuiați să căutați zile în șir resurse educaționale. În plus, corectarea temei, prin programarea temelor în avans va fi mai facilă. Folosiți aplicația și veți simți diferența în activitățile zilnice.

Rezultate școlare mai bune și posibilitatea învățării diferențiate

Veți reuși să stârniți interesul elevilor, pe de o parte prin resursele atractive, iar pe de altă parte prin sistemul de gestionare a temelor. Comunicarea bună, plăcută între dvs. și elevi, îi va face pe elevi să îndrăgească mai mult momentul temelor.

pagina invatatorilor

ȘcoalaIntuitext

CE OFERIM

Ghidul Învățătorului cu planificare și proiectare

Fișe de lucru

Teste de evaluare print și digital

Varianta digitală a auxiliarelor Intuitext

Un învățător cu rezultate este expresia cu care părinții vă vor descrie activitatea, iar ȘcoalaIntuitext va fi Asistentul Educațional Digital care vă va scoate în evidență talentul didactic.

ȘcoalaIntuitext

Întrebări frecvente

ȘcoalaIntuitext este o platformă educațională, sub marca INTUITEXT, marcă proprietate a SC Softwin SRL, destinată elevilor din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV), părinților acestora și cadrelor didactice. ȘcoalaIntuitext este disponibilă utilizatorilor ca aplicație mobilă, descărcabilă din magazinul Google Play, și ca aplicație web, accesibilă online.

ȘcoalaIntuitext conține secțiuni și funcționalități de tip clasă virtuală, modul de creare, alocare, asignare, rezolvare și corectare teme, resurse educaționale de tipul animațiilor și jocurilor de exersare, teste de evaluare în format digital și altele.

ScoalaIntuitext este disponibilă în două variante de utilizare: Gratuită și Premium. Fiecare variantă este acompaniată de funcționalități și secțiuni specifice.

Varianta Premium oferă o experiență completă, cu acces la toate funcționalitățile și resursele de predare, învățare și testare.

Un cont nou se poate crea direct din aplicație, după descărcarea și instalarea acesteia, completând datele solicitate. Tipurile de conturi care se pot crea în aplicație sunt: cont de elev și cont de învățător. Pentru crearea conturilor de elev este necesară implicarea parinților acestora (este nevoie de acordul unui parinte).

Un cont creat în comunitatea Intuitext vă permite să accesați toate site-urile din reţeaua INTUITEXT: Didactic.ro, SuntParinte.ro, ViitoriOlimpici.ro, Olimpiade.ro ScoalaIntuitext.ro, ExamenulTau.ro. Dacă aveți deja un cont Intuitext (adică aveți deja un cont creat pentru unul din site-urile din comunitatea Intuitext) îl puteți folosi și pentru accesarea aplicației ȘcoalaIntuitext. Autentificarea se face folosind adresa de e-mail şi parola pe care aţi ales-o la crearea contului.

Datele din profil se pot modifica accesând secțiunea Detalii personale.

Atenție! Anumite date nu pot fi modificate de către elevi (spre exemplu denumirea școlii sau tipul de cont). Dacă considerați că anumite date au fost introduse greșit și nu le puteți corecta, vă rugăm să ne contactați.

Dacă aţi uitat parola, vă rugăm să folosiţi funcţionalitatea Recuperare Parolă.

Dacă totuşi întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: autentificare@intuitext.ro.

Da, pentru a putea folosi aplicația ȘcoalaIntuitext este necesar să aveți o conexiune activă la internet.