Cu site-ul educațional online ScoalaIntuitext.ro copiii din clasele primare își dezvoltă abilităţile:

Istetime
Explorare
Agerime
Creativitate

Istețimea

În insula Peșterile uitate copiii vor repeta tot ce au învățat la clasă la Limba Română și Matematică prin animații de predare, jocuri educaționale și teste de evaluare.

Curiozitate prin explorare

Prin animațiile, experimentele și jocurile din cadrul insulei Podurile suspendate, copiii își dezvoltă cultura generală descoperind informații inedite despre Artă (muzică și curente artistice în pictură), Științe și Geografie.

Agerimea

Iată unul din cele mai provocatoare locuri din Griniria! În Ținutul vrăjitorului eroii noștri își antrenează temeinic mintea pentru cele mai provocatoare aventuri – prin jocuri de atenție, memorie și jocuri de „programare” îl învățăm să devină programator!

Creativitatea

Orice erou este și un artist! Pentru a găsi cele mai interesante metode de a învinge dragonii și a depăși toate obstacolele, vitejii din Griniria își pot antrena și dezvolta creativitatea accesând insula Tărâmul meu și Shop Griniria! Acum copilul tău este un învingător!

ScoalaIntuitext.ro - pentru clasele I - IV

Când vine vorba de învățare, noile generații de elevi se bucură de produse de învățare noi, create în acord cu dorințele lor de către specialiști în educație. Pentru elevii claselor I-IV, ScoalaIntuitext.ro este un astfel de exemplu ce ilustrează perfect inovațiile din acest punct de vedere.

clasa I
clasa II
clasa III
clasa IV

Le-am pregătit:

  • Jocuri (educaționale, de logică & memorie, jocuri algoritmice, ce pun bazele învățării limbajelor de programare);
  • Animații (explicative, amuzante, asemănătoare desenelor lor preferate);
  • Experimente (interactive, dinamice, plăcute și atractive);
  • Curiozități (nemaipomenite, atractive pentru copii, despre care le vor povesti și prietenilor);
  • Jocuri pentru dezvoltarea atenției, îndemânării și vitezei;
  • Teste de evaluare (le arată copiilor ce progrese au făcut și unde trebuie să mai exerseze).

Urmărește evoluția copilului tău

Prin Rapoarte, părinții urmăresc evoluția copilului lor:

  • Procent răspunsuri corecte: compară ce punctaj a obținut copilul tău cu maximul posibil pe fiecare disciplină. Astfel, fiecare părinte își poate da seama dacă, într-un mediu relaxat și distractiv, copilul său ia un FB la școală!
  • Scor pe teme educaționale: această funcție face o comparație între punctajele obținute de propriul tău copil și cele mai bune punctaje obținute de alți utilizatori de aceeași vârstă.
  • Topul celor mai accesate resurse: de aici, părinții află care dintre toate activitățile de pe www.scoalaintuitext.ro îl interesează cel mai mult pe propriul copil. Astfel, noi îți oferim informații despre pasiunile copilului tău, ce știe cel mai bine sau care sunt zonele în care trebuie să mai exerseze.
  • Rezultate la evaluare: arată gradul de parcurgere a testelor de evaluare și punctajele obținute de copilul tău la fiecare test, comparativ cu maximul posibil.
Descarcă
Descarcă

Descărcați aplicația pentru a trece la nivelul următor în predare, învățare și evaluare!

Google Play
Asistentul Educațional Digital