Pe perioada închiderii școlilor, oferim produsul nostru gratuit!

Cu produsul educațional online ScoalaIntuitext.ro, elevii...

 • învață mai bine noțiunile pe care nu le-au înțeles la ore;
 • exersează materia de la școală și rezolvă temele mai ușor;
 • își antrenează memoria și capacitatea de a fi atenți la lecții;
 • își dezvoltă istețimea, agerimea și creativitatea;
 • își antrenează mintea cu sudoku și șah;
 • învață primele noțiuni de programare.
1Alege licențele care ți se potrivesc
2Alege metoda de plată

Plătesc acum
Visa Mastercard Wire Transfer

Plătesc la livrare

3Coș cumpărături

Total plată: 0 RON

Întrebări frecvente

Pasul 1. Alege licența pe care dorești să o cumperi.

Pasul 2. Alege modalitatea de plată. Aceasta poate fi făcută prin:

 • Card de credit sau de debit: VISA, Mastercard sau Maestro. Plătește online folosind unul din cardurile de debit sau credit. Îți asigurăm o plată securizată prin procesatorul de plăți internațional Avangate, lider mondial pe piața electronică.
 • Transfer bancar: După plasarea comenzii, vei primi prin e-mail factura proformă cu toate detaliile de plată.
 • PayPal: soluție de plată online internațională, utilizată deja de milioane de clienți. Toate măsurile de securitate sunt incluse.
 • Ramburs la curier: Vei plăti în momentul în care comanda va fi livrată.

Pasul 3.

 • Dacă ai ales să plătești prin card, transfer bancar sau PayPal, completează Datele de Facturare și Modalitatea de Plată, apoi apasă PLASEAZĂ COMANDA.
 • Dacă ai ales să plătești ramburs (plata la livrare), completează datele din formularul de comandă și apasă FINALIZEAZĂ. În scurt timp vei fi contactat de un reprezentant scoalaintuitext.ro pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor de livrare.
 • Ai ales să plătești prin card, transfer online, sau PayPal?

  Un e-mail de confirmare va fi trimis pe adresa de e-mail completată de tine în formularul de comandă. Dacă nu primești e-mailul în 5 minute de la finalizarea comenzii, te rugăm să verifici și folderul SPAM.

 • Ai ales să plătești la livrare (ramburs)?

  Vei fi contactat de un reprezentant scoalaintuitext.ro pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor de livrare, apoi un plic conținând factura și licența de activare va fi livrat la adresa oferită de tine.

 • Comenzile scoalaintuitext.ro se livrează prin poștă (livrarea prin Poștă variază între 5-7 zile lucrătoare) sau Fan Curier (aproximativ 3 zile).
 • Comenzile de peste 149 lei beneficiază de transport gratuit. Costul transportului pentru comenzile mai mici de 149 lei va fi suportat de client și variază între 10 lei și 30 lei, în funcție de destinație.
 • Pentru orice întrebări suplimentare referitoare la comanda ta, reprezentanții noștri îți stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 10:00 - 17:00 la numărul de telefon 0372 156 300.

A. Instrucțiuni privind retragerea

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere este valabilă 14 zile, începând cu ziua încheierii contractului (achiziționării licenței de utilizare). Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă. De exemplu: o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail, care să cuprindă numele complet, adresa poștală, numărul de telefon și adresa de e-mail. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

În urma cererii de retragere vă vom rambursa integral suma plătită, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare. Costurile suplimentare reprezintă diferența de preț între costul de transport standard oferit de noi (livrare prin poștă) și orice altă modalitate de livrare. Rambursarea se face fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. Nu sunt percepute comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

B. Model de formular de retragere

Dacă doriți să vă retrageți din contract, este necesar să completați prezentul formular.

Către SC SOFTWIN SRL, cu punct de lucru în București, Sectorul 2, B-dul Dimitrie Pompeiu, Nr. 10A, Clădirea Conect 1, Etaj 1, telefon 021 233 0780, fax: 021 233 0763, e-mail: contact@scoalaintuitext.ro

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse / prestarea următoarelor servicii ____________________________ , comandate la data ____________ / primite la data _______________

Numele consumatorului (consumatorilor) _____________________________

Adresa consumatorului (consumatorilor) ___________________________________

Data ___________________