Clasa I

Asistentul educațional digital ŞcoalaIntuitext, web și mobile, este conceput pentru a oferi o gamă completă de resurse pentru clasa I. Cadrul didactic va avea un ajutor real, rapid și eficient, iar duetul elev-cadru didactic are toate șansele să funcționeze perfect.

Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conforme cu programa școlară de clasa I.

Matematică și Explorarea Mediului

Numerele naturale 0-100, adunarea și scăderea 0-100, formele și corpurile geometrice sunt doar câteva dintre lecțiile cuprinse în ŞcoalaIntuitext.

Noțiuni interesante din domeniul Științelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută și ușor de înțeles. În acest fel, problemele de Matematică de clasa I nu vor mai fi o problemă!

vezi noțiunile

Comunicare în Limba Română

O călătorie interesantă în universul literelor îi va aștepta pe elevii de clasa I în universul ŞcoalaIntuitext.

Literele de tipar și de mână sau grupurile formate din două sau trei litere – toate vor fi învățate ușor de elevii clasei I cu ajutorul filmulețelor explicative disponibile în cadrul ŞcoalaIntuitext.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații) care asigură înțelegerea noțiunilor noi

Noul Asistent educațional digital, ŞcoalaIntuitext, cuprinde animații de predare pe care elevii le pot urmări ori de câte ori e nevoie pentru a înțelege o anumită noțiune.

Jocuri

Cine se joacă învață mai bine! Multe cadre didactice sunt de părere că prin joc elevii de clasa I înțeleg mai ușor materia școlară. Cu ajutorul jocurilor educaționale, disponibile în cadrul platformei educaționale și aplicației mobile ŞcoalaIntuitext, toți copiii sunt cu lecțiile la zi, învățând cu plăcere.

Experimente

Sunt noțiuni pe care copiii le înțeleg mai greu dacă le sunt prezentate doar sub formă teoretică. De aceea, la ŞcoalaIntuitext cei mici participă la experimente interactive de laborator care îi ajută să vadă de ce și în ce condiții se produc anumite fenomene din natură.