Peşterile uitate

Clasa I: Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa I cu ajutorul Școlii Intuitext. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa I.

Matematică și Explorarea Mediului

Noțiuni interesante din domeniul Științelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută și ușor de înțeles. În acest fel, problemele de matematică de clasa I nu vor mai fi o problemă!

Filme de predare (Animații)

În clasa întâi, Matematica și Explorarea Mediului este disciplina care-i invită pe copii în lumea fascinantă a științelor. Cu ajutorul filmelor scurte de predare, elevii de clasa întâi vor învăța cu ușurință Rolurile organelor corpului, Producerea și propagarea sunetelor, Monedele și bancnotele, Ora sau Rolul rădăcinii și al tulpinii.

Jocuri

Globul cu amintiri, Anotimpurile sau Harta secretă sunt jocuri educaționale pe care elevii de clasa I le vor descoperi cu plăcere. Astfel, cei mici vor afla informații noi, într-un mod atractiv, despre Matematică și Explorarea Mediului clasa I.

Teste

Ca și la Comunicare în Limba Română clasa I, și la Matematică și Explorarea Mediului, după atâtea aventuri, e vremea marilor întreceri. La Școala Intuitext, elevii află ce au învățat și ce ar trebui să mai învețe, cu ajutorul testelor cu rezultat imediat.

Comunicare în Limba Română

Literele de tipar și de mână sau grupurile formate din două sau trei litere – toate vor fi învățate ușor de elevii clasei I cu ajutorul filmulețelor explicative disponibile în cadrul produsului educațional Școala Intuitext.

Filme de predare (Animații)

La Comunicare în Limba Română, copiii vor descoperi literele alfabetului, grupuri de litere, precum și cuvinte cunoscute în care apar acestea – toate explicate prin filme de predare asemănătoare desenelor animate.

Jocuri

Anumite noțiuni abstracte din programa școlară vor fi înțelese într-un mod plăcut și eficient prin intermediul unor jocuri distractive pentru copiii de clasa I. Litere mari, litere mici sau grupuri de litere – elevii de clasa I le vor învăța pe toate în timp ce se distrează.

Teste

După joacă, și răsplată! După ce au descoperit toate informațiile predate la clasă (și nu numai!), după ce s-au distrat jucând cele mai amuzante jocuri educaționale și au participat la experimente inedite, copiii își pot verifica cunoștințele acumulate. La secțiunea Teste cei mici continuă distracția și află cât de mult s-a îmbunătățit nivelul lor de cunoștințe.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele a II-a, a III-a și a IV-a

Cum Școala Intuitext este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa-II
clasa-III
clasa-IV