Clasa I

Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa I cu ajutorul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa I.

Matematică și Explorarea Mediului

Noțiuni interesante din domeniul Științelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută și ușor de înțeles. În acest fel, problemele de Matematică de clasa I nu vor mai fi o problemă!

vezi noțiunile

Comunicare în Limba Română

Literele de tipar și de mână sau grupurile formate din două sau trei litere – toate vor fi învățate ușor de elevii clasei I cu ajutorul filmulețelor explicative disponibile în cadrul produsului educațional ScoalaIntuitext.ro.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații)

Copiii de clasa I nu înțeleg mereu lecțiile noi din clasă. De aceea, în cadrul site-ului educațional ScoalaIntuitext.ro le-am pregătit animații de predare pe care le pot urmări de câte ori e nevoie pentru a înțelege o anumită noțiune.

Jocuri

Cine se joacă învață mai bine! Știați că multe cadre didactice sunt de părere că prin joc elevii de clasa I înțeleg mai ușor materia școlară? Cu ajutorul jocurilor educaționale disponibile în cadrul ScoalaIntuitext.ro toți copiii sunt cu lecțiile la zi.

Experimente

Sunt noțiuni pe care copiii le înțeleg mai greu dacă le sunt prezentate doar sub formă teoretică. De aceea, la ScoalaIntuitext.ro cei mici participă la experimente interactive de laborator care îi ajută să vadă de ce și în ce condiții se produc anumite fenomene din natură.

Teste

Testele nu trebuie să fie un motiv de stres nici pentru copii, nici pentru părinți. La ScoalaIntuitext.ro, testele sunt ocazii prin care copiii își verifică singuri nivelul de cunoștințe la disciplina dorită și astfel află ce noțiuni trebuie să aprofundeze.

În plus, copiii își dezvoltă gândirea prin jocuri de strategie precum șah sau Sudoku, iar părinții se bucură de rezultatele celor mici prin Rapoartele de activitate pe care le primesc.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele a II-a, a III-a și a IV-a

Cum ScoalaIntuitext.ro este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa 2
clasa 3
clasa 4