Clasa a III-a

Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa a III-a cu ajutorul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa a III-a.

Matematică

Copiii înțeleg mult mai bine Matematica dacă învață prin joacă. Află și tu ce jocuri de Matematică va descoperi copilul tău în cadrul platformei online ScoalaIntuitext.ro. Tu vei ști că ei învață, ei vor ști că se joacă cele mai distractive jocuri de logică.

vezi noțiunile

Limba și literatura română

Ai vrea ca micuțul tău să deprindă abilități excelente de comunicare? Să-și exprime cu ușurință gândurile, sentimentele, ideile sau intențiile? Ți-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigură-i cea mai bună pregătire pentru clasa a III-a cu ajutorul produsului educațional ScoalaIntuitext.ro.

vezi noțiunile

Muzică și mișcare

Ce este percuția corporală și instrumentală? Cum identificăm corect înălțimea sunetelor muzicale? Care este legătura dintre strofă și refren? Toate acestea plus multe alte noțiuni interesante de muzică le sunt prezentate copiilor de clasa a III-a în cadrul produsului educațional ScoalaIntuitext.ro.

vezi noțiunile

Științe ale naturii

Iată una dintre disciplinele preferate ale copiilor de clasa a III-a! Acum, cei mici înțeleg mai bine și mai ușor toate noțiunile din programa școlară. Cu toții vor ști care sunt resursele naturale și folosirea lor rațională, circuitul apei în natură, proprietățile corpurilor și ale unor metale sau caracteristici ale mișcării.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații)

Uneori, cei mici nu înțeleg toate noțiunile noi din clasă. Nu-i nimic! Acum, cu ajutorul animațiilor de predare disponibile în cadrul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro, ei pot urmări un anumit filmuleț de câte ori au nevoie.

Jocuri

Studiile arată clar cât de bine și ușor învață copiii dacă materia școlară le este prezentată sub formă de joc. De aceea, și noi, la ScoalaIntutext.ro ne dorim să apropiem informațiile de ei în acest mod plăcut. Spor la joacă, spor la învățare!

Experimente

Anumite fenomene din natură sunt mai greu de înțeles? Dacă participă și ei la un anumit experiment, copiii înțeleg mai bine materia școlară. Resursele educaționale din cadrul educațional ScoalaIntuitext.ro îmbină teoria cu practica în mod natural și atractiv.

Teste

Testele nu trebuie să fie un motiv de stres nici pentru copii, nici pentru părinți. La ScoalaIntuitext.ro, testele sunt ocazii prin care copiii își verifică singuri nivelul de cunoștințe la disciplina dorită și astfel află ce noțiuni trebuie să aprofundeze.

În plus, copiii își dezvoltă gândirea prin jocuri de strategie precum șah sau Sudoku, iar părinții se bucură de rezultatele celor mici prin Rapoartele de activitate pe care le primesc.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele I, a II-a și a IV-a

Cum ScoalaIntuitext.ro este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba Română, Matematică și explorarea Mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa 1
clasa 2
clasa 4