Peşterile uitate

Clasa a III-a: Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa a III-a cu ajutorul Școlii Intuitext. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa a III-a.

Limba și Literatura Română

Ai vrea ca micuțul tău să deprindă abilități excelente de comunicare? Să-și exprime cu ușurință gândurile, sentimentele, ideile sau intențiile? Ți-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigură-i cea mai bună pregătire pentru clasa a III-a cu ajutorul Școlii Intuitext.

Filme de predare (Animații)

La Limba și Literatura Română pentru clasa a III-a, elevii continuă să descopere toate secretele comunicării și toată frumusețea operelor literare. Cum se scrie un e-mail, o invitație sau cum adresăm o rugăminte ori o cerere – copiii de clasa a III-a le vor învăța pe toate cu Școala Intuitext.

Jocuri

Atunci când învață, copiii înțeleg cel mai bine diferitele noțiuni predate la școală. De exemplu, la Limba și Literatura Română de clasa a III-a, elevii le descoperă prin jocuri educaționale foarte plăcute.

Matematică

Copiii înțeleg mult mai bine Matematica dacă învață prin joacă. Află și tu ce jocuri de Matematică va descoperi copilul tău în cadrul platformei online Școala Intuitext. Tu vei ști că ei învață, ei vor ști că se joacă cele mai distractive jocuri de logică.

Filme de predare (Animații)

Care sunt elementele și notațiile unui unghi? Cum măsurăm timpul? Care sunt multiplii kilogramului sau ai litrului? Ce sunt paralelipipedul, punctul, dreapta sau linia curbă? Iată întrebări la care elevii de clasa a III-a vor ști să răspundă. Urmărind filmulețele explicative disponibile pe site-ul Școala Intuitext cei mici vor ști să rezolve problemele de matematică de clasa a III-a.

Experimente

Când vine vorba de experimente, copiii abia așteaptă să ia parte la cele mai interesante teste. Astfel, în clasa a III-a elevii vor afla noțiuni interesante despre cub sau paralelipiped, și vor descoperi, de asemenea, cum să folosească în mod isteț calculatorul de buzunar.

Jocuri

Prin jocurile matematice de clasa a III-a copiii vor afla cât de plăcută și interesantă poate fi știința numerelor. Accesând jocurile disponibile în cadrul produsului online Școala Intuitext, în Clubul Isteților, copiii înțeleg și rezolvă cu ușurință problemele de matematică de clasa a III-a.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele I, a II-a și a IV-a

Cum Școala Intuitext este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba Română, Matematică și explorarea Mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa-I
clasa-II
clasa-IV