Clasa a III-a

Un pachet conceput pentru rezultate bune! Soluția complexă web și mobile, ŞcoalaIntuitext vine cu un set de avantaje certe care vor transforma procesul de predare-învățare-exersare.

Ca învățător, veți avea bucuria să descoperiți o ŞcoalaIntuitext care vă va ajuta în toate activitățile educaționale.

Matematică

Numere naturale de la 0-10 000, operația de înmulțire, proprietățile înmulțirii, operația de împărțire, unitățile fracționare, măsurare și măsuri sunt doar câteva dintre noțiunile cuprinse în ŞcoalaIntuitext pentru clasa a III-a.

Aflați și dumneavoastră ce jocuri de Matematică vor descoperi elevii în ŞcoalaIntuitext. Astfel, dumneavoastră veți ști că ei învață, iar ei vor ști că joacă cele mai distractive jocuri de logică.

vezi noțiunile

Limba și literatura română

Așezarea textului în pagină, înțelegerea unui text literar, povestirea orală a unei întâmplări trăite, substantivul, adjectivul… pe toate acestea, plus multe alte noțiuni, le veți regăsi în cuprinsul pentru clasa a III-a.

Ați vrea ca elevii dumneavoastră să deprindă abilități excelente de comunicare? Să-și exprime cu ușurință gândurile, sentimentele, ideile sau intențiile? V-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigurați-le cea mai bună pregătire pentru clasa a III-a cu ajutorul Asistentului educațional digital ŞcoalaIntuitext.

vezi noțiunile

Muzică și mișcare

Cântecele din folclorul copiilor, jucăriile muzicale, armonia sunetelor (de la SOL la SI), ritmul, timbrul, nuanțele sunt minunate ocazii, alături de multe altele din ŞcoalaIntuitext, pentru ca elevii de clasa a III-a să se apropie de muzică..

vezi noțiunile

Științe ale naturii

Ce veți regăsi în cuprinsul pentru clasa a III-a: resursele naturale, circuitul apei în natură, fenomenele naturii, proprietățile corpurilor, transformări ale materiei etc.

Cei mici înțeleg mai bine și mai ușor toate noțiunile din programa școlară cu ŞcoalaIntuitext alături de învățător: cu toții vor ști care sunt resursele naturale și folosirea lor rațională, circuitul apei în natură, proprietățile corpurilor și ale unor metale sau caracteristici ale mișcării.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații) care asigură înțelegerea noțiunilor noi

În ŞcoalaIntuitext veți regăsi animații de predare pe care elevii le pot urmări ori de câte ori e nevoie pentru a înțelege o anumită noțiune.

Jocuri

Cine se joacă învață mai bine! Multe cadre didactice sunt de părere că prin joc elevii de clasa a III-a înțeleg mai ușor materia școlară. Cu ajutorul jocurilor educaționale disponibile în ŞcoalaIntuitext toți copiii sunt cu lecțiile la zi, învățând cu plăcere.

Experimente

Sunt noțiuni pe care copiii le înțeleg mai greu dacă le sunt prezentate doar sub formă teoretică. De aceea, folosind ŞcoalaIntuitext elevii participă la experimente interactive de laborator care îi ajută să vadă de ce și în ce condiții se produc anumite fenomene din natură.