Clasa a IV-a

ŞcoalaIntuitext este asistentul educațional digital conceput pentru predare, învățare, evaluare.

Descoperiți ŞcoalaIntuitext și fiți un învățător-model care va inspira: alte cadre didactice, elevi și părinții care vor fi uimiți de modul în care oferiți cunoaștere celor mici.

Resurse pentru momentul predării, evaluării, exersării, un management eficient al clasei și un sistem modern și sigur de corectare a temelor… pe toate, și multe în plus, le veți regăsi in ŞcoalaIntuitext!

Matematică

Numerele naturale 0-1 000 000, operația de înmulțire, operația de împărțire sunt doar câteva dintre lecțiile cuprinse în platforma educativă ŞcoalaIntuitext. Copiii înțeleg mult mai bine Matematica dacă învață prin joacă.

Aflați ce jocuri de Matematică vor descoperi elevii dumneavoastră în ŞcoalaIntuitext! Astfel, dumneavoastră veți ști că ei învață, ei vor ști că joacă cele mai distractive jocuri.

vezi noțiunile

Limba și literatura română

Veți regăsi: elementele unei cărți, textul în versuri, substantivul număr și gen, adjectivul, pronumele personal, textul informativ, povestirea după imagini.

Ați vrea ca elevii dumneavoastră să formuleze răspunsuri pe baza informațiilor dintr-un text? Să știe să scrie un text în care să prezinte un portret? Să stăpânească acordul subiectului cu predicatul? … sau semnele de punctuație? V-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigurați-le cea mai bună pregătire pentru clasa a IV-a cu ajutorul Asistentului educațional digital ŞcoalaIntuitext.

vezi noțiunile

Geografie

Vecinii și granițele României, relieful, mijloacele de orientare, locuitorii și așezările omenești, caracteristicile geografie ale unei regiuni sunt doar câteva dintre noțiunile de Geografie pe care elevii de clasa a IV-a le vor înțelege ușor cu ajutorul resurselor educaționale disponibile pe ŞcoalaIntuitext.

vezi noțiunile

Științe ale naturii

Cu ŞcoalaIntuitext, copiii de clasa a IV-a înțeleg în mod plăcut toate lecțiile din programa școlară:

Sistemul solar, principalele etape din ciclul de viață al plantelor și al animalelor, relațiile de hrănire dintre viețuitoare (lanțuri trofice simple), materiale conductoare și izolatoare de căldură etc.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații) care asigură înțelegerea noțiunilor noi

În ŞcoalaIntuitext am pregătit animații de predare pe care elevii le pot urmări ori de câte ori e nevoie pentru a înțelege o anumită noțiune.

Jocuri

Cine se joacă învață mai bine! Multe cadre didactice sunt de părere că prin joc elevii de clasa a IV-a înțeleg mai ușor materia școlară. Cu ajutorul jocurilor educaționale disponibile în ŞcoalaIntuitext toți copiii sunt cu lecțiile la zi, învățând cu plăcere.

Experimente

Sunt noțiuni pe care copiii le înțeleg mai greu dacă le sunt prezentate doar sub formă teoretică. De aceea, la ŞcoalaIntuitext elevii participă la experimente interactive de laborator care îi ajută să vadă de ce și în ce condiții se produc anumite fenomene din natură.