Clasa a IV-a

Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa a IV-a cu ajutorul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro! Oferă-i șansa să înțeleagă toate noțiunile noi predate la ore și să exerseze conceptele deja învățate. Mai ușor și mai plăcut.

Matematică

Copiii înțeleg mult mai bine Matematica dacă învață prin joacă. Află ce jocuri de Matematică va descoperi copilul tău în cadrul platformei online ScoalaIntuitext.ro. Tu vei ști că el învață, el va ști că se joacă cele mai distractive jocuri de logică.

vezi noțiunile

Limba și literatura română

Ai vrea ca micuțul tău să deprindă abilități excelente de comunicare? Să-și exprime cu ușurință gândurile, sentimentele, ideile sau intențiile? Ți-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigură-i cea mai bună pregătire pentru clasa a IV-a cu ajutorul produsului ScoalaIntuitext.ro.

vezi noțiunile

Geografie

Mijloacele de orientare, hărți ale orizontului local, formele de relief sau vecinii României sunt doar câteva dintre noțiunile de Geografie pe care elevii de clasa a IV-a le vor înțelege ușor cu ajutorul resurselor educaționale disponibile în cadrul produsului de învățare online ScoalaIntuitext.ro.

vezi noțiunile

Științe ale naturii

În mediul înconjurător au loc tot felul de fenomene fascinante! Cu ScoalaIntuitext.ro, copiii de clasa a IV-a înțeleg în mod plăcut toate lecțiile din programa școlară: Mișcările Pământului, Principalele etape din ciclul de viață al plantelor și al animalelor sau Relații de hrănire dintre viețuitoare (lanțuri trofice simple).

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații)

Cum se redactează planul simplu sau planul dezvoltat de idei, cum se scrie un text în care se prezintă un portret sau cum se formulează o solicitare? Care sunt regulile scrierii numerelor cu cifrele romane? Cum se rezolvă problemele folosind metoda grafică? Iată întrebări la care elevii de clasa a IV-a vor ști să răspundă urmărind filmulețele explicative disponibile în cadrul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro.

Jocuri

Atunci când învață prin joc, copiii înțeleg cel mai bine diferitele noțiuni predate la școală. Jocurile le oferă posibilitatea de a-și exersa cunoștințele în conformitate cu logica acestei discipline școlare, într-un context ludic. Ele oferă noi contexte de învățare, prilejuind dezvoltarea competențelor digitale printr-o varietate de acțiuni necesare rezolvării sarcinilor de lucru. De asemenea, copiii primesc feedback imediat, beneficiind astfel de învățare ghidată.

Proiecte

Când vine vorba de proiecte, copiii abia așteaptă să ia parte la cele mai interesante provocări. Proiectele sunt prezentate ca filme-model de urmat în vederea realizării acestora, prin care se valorifică achizițiile copiilor și se stimulează dezvoltarea de valori și atitudini, în contexte firești, adaptate vârstei.

Experimente

Fenomenele din mediul înconjurător sunt atât de fascinante! Cu ajutorul lecțiilor interactive din cadrul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro copiii înțeleg materia școlară participând ei înșiși la experimente de laborator.

Teste

Fără frică de evaluare! Prin teste special concepute pentru ei, copiii își pot verifica singuri nivelul de cunoștințe la disciplina dorită și astfel află ce noțiuni trebuie să aprofundeze.

În plus, copiii își dezvoltă gândirea prin jocuri de strategie precum șah sau Sudoku, iar părinții se bucură de rezultatele celor mici prin Rapoartele de activitate pe care le primesc.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele I, a II-a și a III-a

Cum ScoalaIntuitext.ro este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba Română, Matematică și explorarea mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa 1
clasa 2
clasa 3