Peşterile uitate

Clasa a IV-a: Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa a IV-a cu ajutorul Școlii Intuitext. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa a IV-a.

Limba și Literatura Română

Ai vrea ca micuțul tău să deprindă abilități excelente de comunicare? Să-și exprime cu ușurință gândurile, sentimentele, ideile sau intențiile? Ți-ar plăcea să descopere lumea minunată a literaturii? Asigură-i cea mai bună pregătire pentru clasa a IV-a cu ajutorul Școlii Intuitext.

Filme de predare (Animații)

La Limba și Literatura Română pentru clasa a IV-a, elevii continuă să descopere toate secretele comunicării și toată frumusețea operelor literare. Cum se redactează planul simplu de idei sau planul dezvoltat de idei, cum se scrie un text în care se prezintă un portret sau cum se formulează o solicitare – copiii de clasa a IV-a le vor învăța pe toate cu Școala Intuitext.

Jocuri

Atunci când învață prin joc, copiii înțeleg cel mai bine diferitele noțiuni predate la școală. Jocurile oferă elevului posibilitatea de a-și exersa cunoștințele în conformitate cu logica acestei discipline școlare, într-un context ludic. Ele oferă noi contexte de învățare, prilejuind dezvoltarea competențelor digitale printr-o varietate de acțiuni necesare rezolvării sarcinilor de lucru. De asemenea, copilul primește feedback imediat, beneficiind astfel de învățare ghidată.

Matematică

Copiii înțeleg mult mai bine Matematica dacă învață prin joacă. Află și tu ce jocuri de Matematică va descoperi copilul tău în cadrul platformei online Școala Intuitext. Tu vei ști că ei învață, ei vor ști că se joacă cele mai distractive jocuri de logică.

Filme de predare (Animații)

Care sunt regulile scrierii numerelor cu cifrele romane? Cum se rezolvă problemele folosind metoda grafică? Cum se realizează transformările când ne referim la unități de măsură? Iată întrebări la care elevii de clasa a IV-a vor ști să răspundă. Urmărind filmulețele explicative disponibile pe site-ul Școala Intuitext cei mici vor ști să rezolve problemele de matematică de clasa a IV-a.

Proiecte

Când vine vorba de proiecte, copiii abia așteaptă să ia parte la cele mai interesante provocări. Proiectele sunt prezentate ca filme-model de urmat în vederea realizării acestora, prin care se valorifică achizițiile copiilor și se stimulează dezvoltarea de valori și atitudini, în contexte firești, adaptate vârstei.

Jocuri și simulări

Prin jocurile matematice de clasa a IV-a copiii vor afla cât de plăcută și interesantă poate fi știința numerelor. Jocurile oferă posibilitatea elevilor să exerseze noțiuni matematice, într-un context ludic. Sunt uşor identificabile corelaţiile disciplinei cu ştiinţele, cu artele, cu limba și literatura română

Simulările sunt resurse interactive care îl pun pe elev în contextul:

  • construirii reprezentării grafice a datelor dintr-o problemă;
  • observării legăturii dintre fracții, scrierea procentuală și scrierea zecimală;
  • observării caracteristicilor figurilor geometrice, aflarea perimetrului și a ariei;
  • observarea caracteristicilor corpurilor geometrice.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele I, a II-a și a III-a

Cum Școala Intuitext este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba Română, Matematică și explorarea mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa-I
clasa-II
clasa-III