Clasa a II-a

Asistentul educațional digital ŞcoalaIntuitext, web și mobile, este conceput pentru a oferi o gamă completă de resurse pentru clasa a II-a. Cadrul didactic va avea un ajutor real, rapid și eficient, iar duetul elev-cadru didactic are toate șansele să funcționeze perfect.

ŞcoalaIntuitext este soluția educațională web și mobile care va aduce pentru învățător avantaje de necontestat: resurse pentru momentul predării, evaluării, exersării, un management eficient al clasei și un sistem modern și sigur de corectare a temelor.

Matematică și Explorarea Mediului

Veți regăsi: numerele naturale 0-1 000, adunarea și scăderea 0-1 000, legătura dintre înmulțire și împărțire!

Noțiuni interesante din domeniul Științelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută și ușor de înțeles. În acest fel, problemele de Matematică de clasa a II-a nu vor mai fi o problemă!

vezi noțiunile

Comunicare în Limba Română

Intonarea propoziției, textul literar, textul narativ, personajele, scrierea cuvintelor care conţin grupurile de sunete: oa, ea, ia, ie, ua, lanțul vocalelor, lanțul consoanelor sunt doar câteva dintre aspectele surprinse în ŞcoalaIntuitext pentru clasa a II-a.

La clasa a II-a, elevii învață noțiuni noi de Comunicare în Limba Română. Însă cu ajutorul Asistentului educațional digital ŞcoalaIntuitext, cei mici vor descoperi ușor și plăcut concepte precum semnele de punctuație, intonarea propoziției, textul narativ, cuvintele cu sens opus sau așezarea textului în pagină.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații) care asigură înțelegerea noțiunilor noi

În cadrul Asistentului educațional digital ŞcoalaIntuitext, am pregătit animații de predare pe care elevii le pot urmări ori de câte ori e nevoie pentru a înțelege o anumită noțiune.

Jocuri

Cine se joacă învață mai bine! Multe cadre didactice sunt de părere că prin joc elevii de clasa a II-a înțeleg mai ușor materia școlară. Cu ajutorul jocurilor educaționale disponibile în ŞcoalaIntuitext, toți copiii sunt cu lecțiile la zi, învățând cu plăcere.

Experimente

Sunt noțiuni pe care copiii le înțeleg mai greu dacă le sunt prezentate doar sub formă teoretică. De aceea, folosind ŞcoalaIntuitext toți elevii participă la experimente interactive de laborator care îi ajută să vadă de ce și în ce condiții se produc anumite fenomene din natură.