Clasa a II-a

Îndrăznește, descoperă, explorează!

Asigură-i copilului tău cea mai bună pregătire pentru clasa a II-a cu ajutorul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro. Pachetul conține animații, experimente interactive, jocuri educaționale și rapoarte de activitate conform cu programa școlară de clasa a II-a.

Matematică și Explorarea Mediului

Noțiuni interesante din domeniul Științelor Naturii sau din lumea fascinantă a cifrelor le sunt prezentate copiilor într-o manieră plăcută și ușor de înțeles. În acest fel, problemele de Matematică de clasa a II-a nu vor mai fi o problemă!

vezi noțiunile

Comunicare în Limba Română

La clasa a II-a, elevii învață noțiuni noi de Comunicare în Limba Română. Însă cu ajutorul produsului de învățare ScoalaIntuitext.ro, cei mici vor descoperi ușor și plăcut concepte precum semnele de punctuație, intonarea propoziției, textul narativ, cuvintele cu sens opus sau așezarea textului în pagină.

vezi noțiunile

Noțiunile sunt prezentate sub formă de…

Filme de predare (Animații)

Uneori, cei mici nu înțeleg toate noțiunile noi din clasă. Nu-i nimic! Acum, cu ajutorul animațiilor de predare disponibile în cadrul produsului educațional online ScoalaIntuitext.ro, ei pot urmări un anumit filmuleț de câte ori au nevoie.

Jocuri

Studiile arată clar cât de bine și ușor învață copiii dacă materia școlară le este prezentată sub formă de joc. De aceea, și noi, la ScoalaIntutext.ro ne dorim să apropiem informațiile de ei în acest mod plăcut. Spor la joacă, spor la învățare!

Experimente

Anumite fenomene din natură sunt mai greu de înțeles? Dacă participă și ei la un anumit experiment, copiii înțeleg mai bine materia școlară. Resursele educaționale din cadrul produsului ScoalaIntuitext.ro îmbină teoria cu practica în mod natural și atractiv.

Teste

Fără frică de evaluare! Prin teste special concepute pentru ei, copiii își pot verifica singuri nivelul de cunoștințe la disciplina dorită și astfel află ce noțiuni trebuie să aprofundeze.

În plus, copiii își dezvoltă gândirea prin jocuri de strategie precum șah sau Sudoku, iar părinții se bucură de rezultatele celor mici prin Rapoartele de activitate pe care le primesc.

Ți-am pregătit multe materiale și pentru clasele I, a III-a și a IV-a

Cum ScoalaIntuitext.ro este un produs educațional online creat special pentru copiii din clasele I, a II-a, a III-a și a IV-a, micii exploratori pot descoperi aici numeroase noțiuni predate la școală la Comunicare în limba română, Matematică și explorarea mediului, Limba și literatura română și Matematică.

clasa 1
clasa 3
clasa 4