Învățarea prin joacă e cea mai plăcută

Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția a II-a

Claudia Cojocea - Editor
Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția a II-a
Jocuri și jucării pentru toate vârstele la Târgul Start2Play, ediția a II-a

 Cea de-a doua ediție a Târgului de Jocuri și Jucării Start2Play va avea loc pe 17 și 18 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul C1. De la jucării revoluționare, edutainment, gadgeturi, modelism, până la VR și ultimele jocuri video, Start2Play va fi un loc de joacă fără limită de vârstă! Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00. Organizator: XTRA EXPO.

Start2Play (susținut media anul acesta de către produsele Intuitext ScoalaIntuitext.ro și SuntParinte.ro) își redeschide porțile și cheamă la distracție copiii de la 7 la 100 de ani la cea de-a doua sa ediție!

În weekendul 17 și 18 noiembrie, în cei peste 1500 mp dedicați din Pavilionul C1, vizitatorii pot găsi zeci de standuri cu cele mai populare jocuri și jucării, pop culture, tehnologii și gadgeturi revoluționare, cărți și jocuri de societate. La ediția de anul trecut au participat peste 8 000 de vizitatori.

“Urmărim cu atenție trendurile internaționale astfel încât să reprezentăm în România un loc de întâlnire de neratat pentru copiii și adolescenții de toate vârstele. Propunem, în ton cu aceste tendințe, jocuri care se axează pe stimularea creativității, a îndemânării și a raționamentului logic” spune Raluca Găneț, Event Manager Start2Play.

Cei mici se vor putea amuza cu face-painting, look-uri de festival, jocuri cu animatori, concursuri de umflat baloane și ateliere de creație și pictură. Redescoperim cu melancolie frumusețea simplității în zona jucăriilor clasice.

În cadrul atelierelor de Kendama, Big cup, Small cup și multe alte trucuri sunt gata să își divulge secretele.

Cei mai îndemânatici sunt invitați la concurs, iar dexteritatea lor va fi răsplătită cu premii pe măsură! Călătoria spre cunoaștere continuă în standurile edutoys.

De la dexteritate la perfecționarea abilităților cognitive, în zona dedicată jucăriilor educaționale vizitatorii vor descoperi numeroase provocări menite să le pună la încercare raționamentul logic și abilitățile de problem-solving.

Pasionații de jocuri de strategie sunt așteptați cu cele mai noi boardgames și jocuri de societate. La Start2Play sunt disponibile ultimele apariții pe care nu le-ați descoperit încă, dar care vă vor obseda cu siguranță în viitorul nu foarte îndelungat.

Bătălii pe viață și pe moarte, strategie, muncă în echipă, mister, cunoștințe generale – variante de jocuri pentru toate gusturile, la distanță de o aruncătură de zar.

Distracția va fi la înălțime! Explorăm înaltul cerului cu ultimele modele de drone. Ajungem chiar și mai departe în spațiu la zona astro din cadrul expoziției, unde tainele universului promit să se dezvăluie pasionaților la o simplă privire printr-un telescop de ultimă generație.

Trecem în virtual cu zona de VR gaming cu jocuri si tournaments multiplayers!

Exclusiv, 4 studiouri de gaming din România invită gamerii înfocați să apese play în cele mai noi jocuri dezvoltate în România sau recent lansate (de la first-person shooters la adventure puzzles).

Iar în zona dedicată modelismului, accelerăm, la fel ca anul trecut, ritmul distracției cu ultimele modele de bolizi pe patru roți la scară miniaturală cu telecomandă. Adrenalina crește pe circuitul amenajat indoor de peste 300 mp, într-o întrecere la viteză maximă.

Surprizele nu se termină aici! Anul acesta, pasionații de robotică vor putea participa la ateliere de tehnologie, proiectare și fabricare a roboților. Cu fiecare conexiune, viitorul ne bate nerăbdător la ușă. Cele mai complexe modele vor putea fi admirate pe podiumul concursului de robotică organizat în cadrul Târgului de Jocuri și Jucării Start2Play.

Ținem pasul cu noile tendițe și propunem cele mai cool accesorii pentru telefon: PopSockets, într-o colecție cu zeci de modele și culori unice. Lasă creativitatea să dicteze și personalizează-ți propriul PopSocket în cadrul workshopurilor de creație de la Start2Play.

Programul de vizitare este zilnic, sâmbătă și duminică, 17 și 18 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00, zilnic. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C1 Romexpo, la prețul de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *