Câștigă o tabără în Oxford UK!

Participă GRATUIT la Mirunette Language Competition!

Claudia Cojocea - Editor
Câștigă o tabără în Oxford UK!
Câștigă o tabără în Oxford UK!

Elevii au șansa să câștige una din cele două tabere în Oxford UK oferite de Mirunette Education. Mirunette Education a lansat pe 15 ianuarie 2019 concursul național de limbă engleză Mirunette Language Competition, ediția a VII-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Ministerul Educației.

Elevii din toată țara, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, pasionați de cultura britanică, pot participa gratuit, înscriindu-se online și urmând pașii afișați pe pagina dedicată concursului: https://www.mirunette.ro/concurs.

Copiii trebuie să fie susținuți de profesori de limbă engleză, iar profesorii care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără internațională.

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabără în Anglia!

Perioada de desfășurare a concursului este 15 ianuarie – 11 mai.

Prima etapă, cea de înscriere, se încheie pe 01 martie, ora 18.00. Vă puteți înscrie la concurs aici!

Procesul de înscriere conține câteva întrebări ale căror răspunsuri se regăsesc pe site-ul Mirunette Education.

A II-a etapă va avea loc între 09 martie și 01 aprilie 2019, ora 18.00.

Toți cei admiși în etapa a II-a trebuie să completeze online, pe site-ul organizatorului, un test și să participe și la o probă de creativitate (online).

Testul și proba de creativitate vor fi publicate pe site cel târziu în data de 09 martie 2019.

Corectarea și evaluarea se vor face de către o comisie formată din reprezentanți ai Mirunette Education și partenerii de concurs ai acestuia.

În urma evaluării vor promova în etapa a III-a primii 20 de participanți din fiecare grupă de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii câștigători vor fi anunțați în data de 11 mai 2019 în cadrul Festivității de premiere organizată de Mirunette Education.

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii: examene gratuite de limbă engleză Cambridge oferite de British Council, cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov, bilete la Happy Cinema, vouchere de la Orașelulcunoașterii.ro, bilete la Opera Comică, cadouri de la Idealboardgames.ro și multe alte surprize din partea partenerilor noștri.

Parteneri Mirunette Language Competition 2019

Parteneri: Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar, British Council, Humanitas, Dent Estet, Hotel Royal Poiana Brașov, Hotel Club Austria, Ideal Board Games, Orășelul Cunoașterii, Happy Cinema, Opera Comică.

Parteneri media : Intuitext, ScoalaIntuitext.ro, Didactic.ro, Suntparinte.ro, România Pozitivă, Romantic FM, Cluj Today, Ziarul Națiunea, Ziarul de Iași, Wink.ro, School News etc.

 

Despre Mirunette Education

Mirunette Education este leaderul pieței* de turism educațional, compania fiind recomandată de cei peste 600 elevi ce se înscriu anual în programele de vară și academice.

Anul 2018 este al 15-lea an de când Mirunette promovează și oferă programe educaționale în străinătate, pentru copii și tineri.

Acestea sunt organizate de școli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Spania, Italia, cu experiență de peste 50 de ani în domeniu.

Reprezentăm în România peste 80 de școli, licee, Universități din Marea Britanie – și nu numai – acreditate local, ce oferă garanția calității programelor și relaxarea părinților ai căror copii le urmează.

*Conform datelor oficiale ale Ministerului de Finanțe pe 2017 cu privire la cifra de afaceri a firmelor identificate care au ca obiect principal de activitate comercializarea taberelor internaționale.

Taberele internaționale Mirunette sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii.

Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *