Copii care și-au îmbunătățit rezultatele școlare.

Cum și-au ajutat alți părinți copiii să învețe mai ușor!

Claudia Cojocea - Editor
Cum și-au ajutat alți părinți copiii să învețe mai ușor
Cum și-au ajutat alți părinți copiii să învețe mai ușor

Știați că metodele moderne de învățare devin tot mai populare?
Ca dovadă, iată câteva dintre mărturisirile părinților care au cumpărat licențe de acces în cadrul site-ului Școala Intuitext pentru copiii lor din clasele I, a II-a sau a III-a:

Stela I. (mama unui băiețel din clasa a II-a): Copilul meu intrase deja în cel de-al treilea an de școală, dar cumva nu eram mulțumită în primul rând de atitudinea lui față de școală și nici de faptul că mereu aveam probleme cu el atunci când venea vorba să-și rezolve temele.

O altă mămică din parc mi-a recomandat site-ul educațional Școala Intuitext și i-am cumpărat și eu băiatului la început o licență pentru 3 luni. Atât m-am bucurat văzându-l pe el bucuros, văzându-l că înțelege concepte mai teoretice și că nu mai opune rezistență la teme, încât i-am mai prelungit licența.

Da click pe aceasta imagine si descopera surpriza!
Da click pe aceasta imagine si descopera surpriza!

Suzana A. (mama unui băiat în clasa a III-a): Ca să fiu sinceră, cumva pe mine m-au intimidat problemele pe care copiii le au de rezolvat în clasa a III-a. Mi s-au părut cu mult mai dificile decât m-aș fi așteptat. În cadrul acestui site educațional, totul e explicat atât de frumos, sub formă de joc sau de animații, încât copiii chiar învață de drag.

Eu i-am achiziționat băiețelului meu din prima o licență pentru un an de zile, nouă chiar ne-a recomandat învățătoarea acest produs modern de învățare.

Carla M. (bunica unei fetițe în clasa I): Eu stau cu nepoțica mea aproape toată ziua, cu excepția celor 3-4 ore în care ea se află la școală. Prin urmare, cade în sarcina mea să rezolv temele cu ea, să-i explic eventualele neclarități. Nu e ușor, însă mama ei i-a cumpărat de Crăciun o licență de acces în cadrul site-ului educațional Școala Intuitext.

Aici nepoțica mea joacă jocuri logice sau de strategie, vede filmulețe explicate de personaje animate și mi se pare că asta are un dublu avantaj: învață pentru școală și își face și plăcerea de a se juca în mediul online.

Copilul tău a descoperit beneficiile site-ului educațional Școala Intuitext?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *