Veștile bune vin chiar de la începutul anului!

Școala Intuitext – site-ul educațional AVIZAT de Ministerul Educației

Claudia Cojocea - Editor
Site-ul educational Scoala Intuitext a fost avizat de Ministerul Educatiei
Site-ul educational Scoala Intuitext a fost avizat de Ministerul Educatiei

După ce TOATE CAIETELE INTUITEXT au fost AVIZATE de Ministerul Educației, o altă veste bună vine de data aceasta în ceea ce privește un produs educațional online: site-ul Școala Intuitext a fost AVIZAT de către Ministerul Educației.

ACCESEAZA IMAGINEA DE MAI SUS SI DESCOPERA CUM ITI AJUTA SITE-UL SCOALA INTUITEXT COPILUL

Astfel site-ul educațional Școala Intuitext a primit din partea experților Ministerului Educației recunoașterea valorii acestui produs creat de către o echipă de specialiști în educație ținând cont de profilul noilor generații de elevi pasionați de mediul digital.

În plus, acest site dedicat elevilor din clasele I, a II-a și a III-a propune un concept inedit de învățare: îmbină jocul și educația, astfel încât copiii înțeleg sau recapitulează diverse noțiuni predate la clasă de învățătoare în timp ce joacă jocuri matematice sau logice, iau parte la experimente interactive de laborator sau urmăresc filmulețe explicative atractive.

Prin urmare, accesând resursele aflate în cadrul site-ului educațional Școala Intuitext, elevii din clasele I, a II-a și a III-a…
• înțeleg conceptele dificile predate la clasă de învățătoare;
își rezolvă temele mai ușor și cu plăcere;
• își formează o atitudine pozitivă în raport cu școala prin includerea jocului în procesul de învățare;
• petrec timp în mediul online în cadrul unui produs sigur, educațional, AVIZAT de Ministerul Educației Naționale.

Tu ți-ai dori ca și copilul tău să învețe mai ușor în primii ani de școală? Cumpără-i una din licențele de 3 luni, 6 luni sau 9 luni corespunzătoare clasei lui și oferă-i șansa să-și formeze o educație solidă pentru joburile viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *