Ce este atractiv la jocurile educaționale online

Specialiștii Intuitext au primit idei de la elevi

Claudia Cojocea - Editor
Copiii iubesc jocurile online
Copiii iubesc jocurile online

Credeați că e simplu să inventezi jocuri pentru copii? Creat în acord cu dorințele noilor generații de elevi, site-ul educațional Școala Intuitext are ca scop apropierea informației de elevi, încurajarea curiozității naturale a celor mici și formarea unei atitudini pozitive în raport cu școala.

Noi, specialiștii Intuitext în educație, urmărim în permanență modul în care elevii din clasele I, a II-a și a III-a interacționează cu acest produs educațional și cautăm mereu să aflăm cât de mult le place, cât de mult îi ajută sau cum s-au îmbunătățit rezultatele lor școlare.

Astfel, de curând, am avut o întâlnire cu copiii de clasa a III-a de la școala nr. 96 din București, împreună cu care am discutat chestiuni diverse despre educație: cum le place lor să învețe, ce le place la școală sau cât de distractive sunt jocurile educaționale online.

 Elevii ne-au surprins cu (multe) idei neașteptate pentru povestea pe care le-ar plăcea să o urmărească într-un joc, intriga acesteia, designul personajelor și al decorurilor.

În urma  acestei întâlniri extrem de importante, am obținut de la copii informații care ne vor ajuta să dezvoltăm platforma așa cum își doresc ei. Avem și noi idei de care suntem mândri, dar nici nu se compară cu ideile pe care le adunăm de la copiii cu care ne întâlnim, tocmai pentru a le oferi un produs educațional așa cum își doresc.

Colega noastră, Cristina Honcioiu (specialist Intuitext în educație), a declarat că „În procesul de învățare, copilul are nevoie să fie susținut. Părinții, profesorii observă atracția copiilor față de jocurile digitale și ajung să includă în experiențele de învățare ale copiilor resursele digitale, tocmai pentru a răspunde intereselor lor.

Noi am creat platforma Școala Intuitext, adresată copiilor din ciclul primar (cls. I – III) tocmai în scopul de a oferi ajutor atractiv în a înțelege, aprofunda și exersa ceea ce studiază la școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *