Început de an: așteptări educaționale și soluții ScoalaIntuitext

Ionut

Așteptări educaționale în 2023 și soluții oferite de ScoalaIntuitext.ro

În România, educația trece printr-o metamorfoză vibrantă și interesantă. Cu pași mici, dar siguri, învățătorii încep să îmbrățișeze darurile tehnologiei moderne. Elevii au nevoie de susținere și de un mediu educațional interactiv în 2023. Din fericire, pasiunea pentru cunoaștere crește de la an la an. Ea „naște” produse și servicii care sporesc calitatea actului educațional în țara noastră.

Foarte mulți părinți își doresc pentru copiii lor lor  o experiență plăcută cu școala. Ei vor să depășească granițele învățământului demodat, axat pe reproducerea rece a unor date.

Tehnologia adaugă plus valoare educației. Cum? Prin intermediul  elementelor grafice, audio și video, ce angajează elevii în activități interactive. Copilul se distrează, dar învață și reține informații noi.

Care sunt cele mai comune așteptări ale învățătorilor din România?

  • Acces la materiale educaționale care să corespundă cu cele mai recente studii și cercetări pedagogice.
  • Acces la instrumente și dispozitive care să atragă și să mențină atenția elevilor la clasă, dar și acasă.
  • Acces la medii educaționale pozitive, care să ofere suport elevilor pentru depășirea obstacolelor întâlnite.
  • Acces la condiții de lucru mai bune.

Fiecare învățător are un istoric educațional în România. Generalizările nu pot fi invocate în discuțiile despre anul școlar 2023. Educația poate fi personalizată și îmbunătățită.

Orice învățător poate crea condiții educaționale calitative. Elevii vor răspunde pozitiv și se vor angaja în activități la clasă și acasă. Din fericire, ScoalaIntuitext.ro poate fi răspunsul la numeroase așteptări ale învățătorilor.

Din nou la școală!
Din nou la școală!

Anul 2023 și soluții oferite de ScoalaIntuitext.ro

Începem anul cu proverbialul „drept” și ne ancorăm atenția către activități pozitive. Învățătorii din România privesc cu optimism modulele școlare care se vor desfășura în noul an. Ei știu că au la dispoziție instrumente și platforme ușor de folosit, ce pot fi accesate oricând au nevoie de un suport suplimentar în actul educațional. 

ScoalaIntuitext.ro asigură învățătorilor acces facil la funcționalități și resurse digitale menite să crească gradul de implicare al elevilor la clasă și acasă. Platforma a fost creată de specialiști cu experiență în educație. Ea răspunde nevoilor învățătorilor din România, dornici să-i educe pe elevi într-un mod interactiv și distractiv.

ScoalaIntuitext.ro este o platformă educațională intuitivă, ce oferă învățătorilor din țara noastră acces la funcționalități și resurse digitale moderne:

  1. managementul Lecțiilor Digitale;
  2. teste și rapoarte digitale;
  3. caiete Flipbook;
  4. filmulețe de predare;
  5. jocuri de exersare interactive
  6. documente printabile: planificări, fișe de lucru, teste de print (inițiale, la sfârșit de unitate de învățare și la sfârșit de an școlar).

Varianta premium a platformei ScoalaIntuitext.ro include tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura activitatea într-un mod lipsit de stres. Mai mult decât atât, dvs. le asigurați elevilor acces la o educație modernă și interactivă, menită să le stimuleze creativitatea și capacitățile intelectuale.

Sunteți pregătiți pentru un an școlar interactiv și captivant? Descoperiți cum puteți folosi platforma ScoalaIntuitext.ro pentru activitățile educaționale de la clasă, dar și acasă! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *