Cum pot fi utilizate resursele printabile în actul educațional

Ionut

Descoperiți cum pot fi utilizate resursele printabile la clasă și acasă!

Educația înseamnă evoluție și adaptare la trenduri noi de învățare și predare. ScoalaIntuitext.ro vă așteaptă cu zeci de resurse printabile, potrivite pentru diferite planuri educaționale. Specialiștii noștri în educație au creat materialele de bază, complementare, dar și suplimentare actelor de predare – exersare – testare.

Resursele printabile joacă un rol esențial în actul educațional. Ele pot fi utilizate pentru implicarea elevilor într-o activitate captivantă. Noi am creat o platformă ce include o gamă variată de resurse, menite să ușureze munca învățătorului și să creeze premizele unei educații interactive. 

Credem în conceptul de „învățăm cu plăcere, predăm inteligent”. Acesta poate fi aplicat în școlile românești cu ajutorul ScoalaIntuitext.ro, un asistent educațional digital destinat claselor primare. Elevii învață cu plăcere, iar învățătorii predau inteligent. Toți cei implicați în educație, elev, părinte, cadru didactic, beneficiază de un mod modern de a învăța, preda, reține informații utile.

Care sunt resursele printabile disponibile în platforma ScoalaIntuitext.ro?

În platforma noastră, învățătorii vor găsi resurse printabile, necesare pentru diverse necesități educaționale. Cele mai utilizate resurse de acest tip sunt fișele de lucru, testele de evaluare și planificările.

Ele pot fi folosite online sau descărcate și printate pentru nevoile învățătorilor de la clasă și pentru  temele de acasă. Vă invităm să descoperiți câteva lucruri interesante despre cum vă pot ajuta resursele printabile disponibile în platforma ScoalaIntuitext.ro!

Fișe de lucru

Fișele de lucru sunt resurse utile învățătorilor care doresc să-i ajute pe elevi în obținerea activă a unor informații noi. Disponibile pentru „Comunicare în limba română” și „Matematică și explorarea mediului”, fișele de lucru determină elevii să întreprindă o activitate interactivă și distractivă. Fiecare fișă de lucru are indicații clare, ce pot fi urmărite cu ușurință.

În varianta online, fișele pot fi proiectate pe tabla interactivă sau sunt trimise elevilor ca temă pentru acasă. Disponibilitatea fișelor, asigură un nivel ridicat de flexibilitate educațională. Învățătorii pot obține rezultatele dorite, iar elevii se bucură de diversitate la clasă. 

Teste de evaluare

Planificări

Secțiunea de planificări a fost concepută pentru activitățile organizatorice și logistice. Printre cele mai populare documente din secțiunea „planificări” se numără „Ghidul Învățătorului pentru clasa I”, „Amenajarea clasei”, „Activități” și multe altele.

În prezent, învățătorii au acces GRATUIT la 5 minute în platforma Scoalaintuitext.ro! Oferta este creată pentru cei care doresc să se familiarizeze cu platforma noastră și să-i descopere nenumăratele beneficii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *