Școala Intuitext susține Mirunette Language Competition

Câștigă un loc într-o tabără de vis din UK!

Claudia Cojocea - Editor
Școala Intuitext susține Mirunette Language Competition
Școala Intuitext susține Mirunette Language Competition

Elevii din școlile generale și licee au șansa de a câștiga o tabără de limba engleză cu participare gratuită în UK. Concursul de proiecte Mirunette International Competition se află la a șasea ediție, în cadrul căreia produsele INTUITEXT Școala Intuitext, SuntParinte.ro și ExamenulTau.ro sunt parteneri media.

Descoperiti OFERTA PROMOTIONALA a site-ului educational Scoala Intuitext
Descoperiti OFERTA PROMOTIONALA a site-ului educational Scoala Intuitext

 Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2018 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, ediția a VI-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Ministerul Educației.

Astfel, toți elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani care sunt creativi, încrezători și pasionați de cultura britanică pot participa gratuit, prin înscriere online, având șansa de a câștiga 2 tabere educaționale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase școli și universități la nivel mondial!

La Mirunette Language Competition se pot înscrie elevi din întreaga țară. Aceștia trebuie să fie susținuți de profesori de limba engleză, iar profesorii care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără de vară internațională.

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabără în Anglia!

Înscrieri până pe 25 martie 2018

Perioada de desfășurare a concursului este 1 februarie-19 mai, prima etapă, cea de înscriere, încheindu-se pe 25 martie, ora 18.00. Vă puteți înscrie la concurs aici! Procesul de înscriere conține câteva întrebări ale căror răspunsuri se regăsesc pe site-ul organizatorului.

A II-a etapa va avea loc între 1 Aprilie si 22 Aprilie 2018, ora 18.00. Toți cei admiși în etapa a II-a vor completa online, pe site-ul organizatorului, un test și să participe și la o proba de creativitate (participarea va fi, de asemenea, online). Testul și proba de creativitate vor fi publicate pe site cel târziu în data de 31 Martie 2018.

Corectarea și evaluarea se vor face de către o comisie formată din reprezentanți ai Mirunette International Education și partenerii de concurs ai acestuia. În urma evaluarii vor promova în etapa a III-a primii 20 de participanți din fiecare grupă de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii câștigători vor fi anunțați în data de 19 mai 2018 în cadrul Festivității de premiere organizate de Mirunette International Education.

Premiem inteligența!

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleză Cambridge oferite de British Council, cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov și Castelul Cantacuzino din Bușteni, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotică și coding de la Small Academy, bilete la Opera Comică și Happy Cinema, și multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro și Fidgetz.ro.

Nu uita sa dai share:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *