Declarațiile unei mame despre Școala Intuitext

Claudia Cojocea - Editor

-sau cum ne bucurăm când facem copiii fericiți-

motivatie-scolara

De curând, am descoperit că una dintre mamele care au avut încredere în noi, echipa Școala Intuitext, a ales să împărtășească experiența băiețelului ei cu produsul nostru. În cadrul acestei mărturisiri emoționante tocmai prin sinceritate și naturalețe, Camelia Drăcsineanu a povestit cum a aflat despre Școala Intuitext, ce știa despre învățarea online, ce părere avea despre tehnologie și mai ales ce progrese a observat la copilul ei de când micul explorator a început să învețe folosind resursele disponibile în cadrul acestui produs inovator: filme de predare, experimente inedite sau jocuri logice extrem de distractive. Îi mulțumim Cameliei Drăcsineanu pentru încredere și ne bucurăm că fiul ei a descoperit cel mai de preț dar: învățarea cu plăcere și certitudinea unui viitor de succes.

Iată câteva fragmente din povestirea Cameliei:

„Citisem despre acest produs din presă, într-o sâmbătă dimineață, pe când îmi beam cafeau din ceșcuța mea vintage, roz-caraghios, de fată. Redactorul care scrisese articolul menționa, între alte calități ale acestui produs online de învățare, faptul că fusese conceput plecând de la profilul copiilor de astăzi. Pasionați de tehnologie și jocuri online, curioși și dornici să exploreze, dar tot mai puțin atrași de vechile modele de învățare. Parte dintr-un sistem de educație inactual din anumite puncte de vedere, copiii fac față cu greu tentațiilor și tind să refuze cooperarea atunci când nu se regăsesc într-un anumit context.

parenting

Când i-am vorbit pentru prima dată de Școala Intuitext, m-a privit cu sprâncenele ridicate, ca la păpuși. Nu știa exact ce înseamnă și mi-a zâmbit forțat, dorind să obțină un dram de bunăvoință. O școală? Altă școală? Da, o școală așa cum ți-ai dori tu, cum și-ar dori toți prietenii tăi, toți copiii. O școală-prieten, la care să vrei să revii mereu cu drag, unde găsești prieteni și distracție, aventuri și provocări extraordinare, comori nemaivăzute, animații, experimente, jocuri sau curiozități la care abia aștepți să afli răspunsul. Un loc în care tu, copile, poți explora singur, în siguranță, minunatele insule care te așteaptă aici –  Exploratorul Vesel, Locul meu de Joacă, Cufărul cu Jucării, Clubul Isteților – toate special create pentru tine, ca să descoperi lumea cu zâmbetul pe buze!“

Buton Hai si tu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *